Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. (14.00-Ankara)

POLİTİKA

- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Sudan Ulusal Meclisi Başkanı Ahmet İbrahim El Tahir’i kabul edecek. (12.00-Ankara)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Enerji Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar ve yönetim kurulu üyelerini kabul edecek. (10.00-Ankara)

- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Devlet Resim ve Heykel Müzesi'nde düzenlenecek 2013 Mukan Tolebayev Yılı Açılışı’na katılacak. (19.00-Ankara)

- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, partisinin Sultanbeyli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret edecek. (10.30-Ankara)

DÜNYA

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün İsveç temasları izleniyor. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gül’ün ziyaretine eşlik ediyor. (Özel -Stockholm)

- Suriye'deki iç savaş, en çok çocukları mağdur ediyor. Hama'da 4 ay önce bombardımandan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeli aile, yokluk sebebiyle 4 çocuğunu Hatay'da bırakarak iş bulmak amacıyla Ürdün'e gitti. (Özel-Hatay)

- Japonya'daki tsunami felaketinin 2. yıldönümü çeşitli programlarla anılacak. Fukuşima'da anma programı düzenleniyor. (Fukuşima)

- Rusya’nın çeşitli bölgelerinde araç parçalayan ilkokul öğrencilerinin görüntüleri internete düştü. Ellerinde geçirdikleri aletlerle araçların parçalayan çocukları polisler bile durduramadı.

-Yurtdışı Türkler Akraba Toplulukları Başkanı Kemal Yurtnaç, Avrupa’da Türk ailelerinden zor alınan çocuklar ile ilgili Cihan Haber Ajansı’na önemli açıklamalarda bulundu. (Özel)

GÜNCEL

- Ergenekon davasında sanıkların yargılanmasına İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edilecek. (09.30-İstanbul)

- Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiseri (UNCHR) Antonio Guterres, Türk Kızılayı Genel Merkezi’nde 'Uluslararası Düzeyde İnsani Yardımda İşbirliği ve Ortaklık' protokolü imzalayacak. (15.30-Ankara)

SPOR

- Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Tur rövanş maçında oynayacağı Schalke 04 mücadelesi için Almanya’ya gidecek. (11.30)

- Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Schalke 04 maçı öncesinde müsabakanın oynanacağı Stadion Gelsenkirchen’de bir basın toplantısı düzenleyecek ve ardından da Schalke 04 maçının son çalışmasını yapacak. (19.00/19.30)

- Spor Toto Süper Lig’de 25. Hafta Mersin İdmanyurdu-Kasımpaşa mücadelesiyle tamamlanacak. (20.00)

- Spor Toto Süper Lig'in 26'ıncı haftasında kendi sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Antalyaspor bu maçın hazırlıklarına yapacağı antrenmanla başlıyor. (10.30-Antalya)

- Spor Toto Süper Lig'in 26'ıncı haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Bursaspor bu maçın hazırlıklarına yapacağı antrenmanla başlayacak (17.00-Bursa)

- PTT 1. Lig’de 25. Hafta Şanlıurfaspor – Gaziantep Büyükşehir Belediye maçıyla tamamlanacak. (20.00)