·      Barselona /  İspanya

İspanya' nın en önemli şehirleri arasında yer alan Barselona , futbol takımı ile akla gelse de oldukça önemli mimari yapılara ve müzelere sahip olması sebebiyle yıl içerisinde milyonlarca turisti ağarlamaktadır.

·      Hong Kong / Çin

Dünya' nın en kalabalık nüfusuna sahip olan Çin' de yer alan Hong Kong en çok ziyaret edilen şehirler arasında yerini almaktadır.

·      Kuala Lumpur / Malezya

Malezya' nın başkenti olan Kuala Lumpur , metropol bir şehir olması ve farklı kültürleri bünyesinde barındırmasından dolayı oldukça önemli bir şehirdir. Ziyaret edilecek mekanlarının bolluğundan dolayı Kuala Lumpur ,  en çok ziyaret edilen şehirlerden bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor.

·      Dubai / Birleşik Arap Emirlikleri

Ortadoğu' nun iş merkezi olarak bilinen Dubai , yolcular ve kargolar için küresel anlamda bir ulaşım merkezi konumundadır. Oldukça pahalı olan bu şehir lüks etkinliklere de ev sahipliği yapmaktadır.

·      İstanbul / Türkiye

Türkiye' nin en kalabalık şehri olan İstanbul , Asya ile Avrupa kıtalarını birbirine bağlaması , çok eski bir tarihinin olması ile dünyada oldukça önemli olan şehirlerden bir tanesidir. Boğazı ile büyüleyen Ayasofya müzesi ile kendisine hayran bırakan bu şehir yıl içerisinde milyonlarca turisti kendisine çekmektedir.

·      New York / ABD

Amerika' nın en ünlü şehirlerinden bir tanesi olan New York , küresel bir finans aktörü olmasının yanında eğlence , teknoloji , ticaret , politika ve kültür etkinlikleri açısından da başı çekmektedir. Ucuz New York uçak bileti bulabilmek için erken rezervasyon önemli bir fırsat.

·      Singapur

Singapur' un başkenti olan ve ülkesinin adına sahip bir başkent olan Singapur , ada ülkesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Şehir turistler açısından biraz pahalı olsa da yine de dünyada oldukça fazla ziyaret edilen şehirlerden bir tanesidir.

·      Paris / Fransa

Müzeleri ,sarayları moda evlerine ev sahipliği yapışı ve özellikle ünlü sanatçıların ilham kaynağı Paris , Fransa' nın başkentidir. Yıl içinde milyonlarca turiste ev sahipliği yapan bu şehir listemizde 3. sırada yer almaktadır.

·      Londra / İngiltere

İngiltere' nin başkenti olan Londra , yılda 15 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yapmaktadır. Sarayları , gösterişli binaları ve ünlü müzeleri ile turist akınına uğrayan bu şehirde Big Ben saat kalesi şehrin simgesi haline gelmiştir. İngiltere, en çok ziyaret edilen şehirler listemizde ikinci sırada yer almaktadır.

·      Bangkok / Tayland

Tayland' ın başkenti olan Bangkok , dünyanın en çok ziyaret edilen şehri unvanını taşımaktadır. Özellikle gösterişli tapınakları ve sokak hayatının daima canlı olması ile ünlü olan bu şehirde 24 saat boyunca hiç sıkılmayacaksınız.

 

Ucuz uçak bileti bulabilmek için erkenden planınızı yapmayı unutmayın.