Çorum'da emekli polis, eski komşusunu park ortasında silahla vurarak öldürdükten sonra kendi hayatına da son verdi.

    Olay, Mimarsinan Mahallesi Rüstem Eren Parkı'nda meydana geldi. Aralarında aynı apartmanda oturdukları dönemde husumet bulunduğu öğrenilen 71 yaşındaki Mustafa Ç. ile Hacı E. (61) parkta karşılaştı. Emekli polis memuru olduğu öğrenilen Hacı E.. üzerinde bulundurduğu tabanca ile Mustafa Ç.'ye 5-6 el ateş etti. Mustafa Ç. vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı kurşunlar nedeni ile olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaçarak bir apartmanda gizlenen Hacı E. ise daha sonra aynı tabanca ile kendisini vurdu.

    Hacı E., olay yerine çağırılan 112 sağlık ekiplerince Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hacı E., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri ölen şahısların aileleri ve çevredekileri olay yerinden uzaklaştırmak istedi. Ancak şahısların bazı akrabaları yakınlarının öldüğü haberini alınca fenalık geçirdi. Olay yerinde bulunan sağlık görevlileri tarafından müdahale edilen bahse konu şahıs yakınlarının bazıları hastaneye kaldırıldı. Mustafa Ç.'nin cenazesi ise cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

    Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.