Kovalanan ajanlar, kanundan kaçan suçlular, iç savaş sahneleri yani özetle kendinizi alıkoyamayacağınız maceraların adresidir, aksiyon filmleri.

En iyi aksiyon filmleri – aksiyon filmleri izleme listelerine ulaşmak içinse derlenen film önerilerini değerlendirebilirsiniz. Film sitesinde bulunan birçok film arasından seçim yapmak zor olabilir. Sizler için seçimlerin daha basit hale getirildiği liste ile keyifli bir şekilde zamanınızı değerlendirebilirsiniz. 

Aksiyon Filmi İzle – Aksiyon Filmi Önerileri

Aksiyon filmlerinin elbette ki ilk sıralarında yer alan Matt Damon filmleri olmazsa olmazdır. Oscar ödüllü aktörün canlandırdığı karakter olan Jason Bourne, kalifeyeli bir suikastçidir. IMDb’de yer edinen Son Ültimatom filmi için kullanıcıların oyları 8.1 puanı gösteriyor.

Biraz eskilere gidip 2005 yılı zamanın popüler filmlerinden olan The Island (Ada) diğer bir filmi oluşturmaktadır. Scarlett Johansson’ın başrollerinde yer aldığı film ütopik bir tesisin içindeki yaşamdan kurtulmalarını konu alıyor. Aslında dışarıya kapalı olan bu tesisde yaşayan Lincoln Six Eco ve Jordan Two-Delta keşfettikleri şeylerden sonra kaçışlarını planlamaya başlarlar.

Aksiyon Filmleri

– aksiyon filmi denilince elbette Dark Knigt serisi de unutulmamalıdır. Batman üçlemesi olarak yer alan film, DC’nin çizgi romanlarının sinemaya uyarlanmasıyla ortaya çıkmaktadır. Christopher Nolan imzalı bu üçleme ise beyaz perde de yerini aldığı günden itibaren büyük yankı uyandırmıştı. Özellikle Christian Bale’in üstün oyunculuk performansı ve Joker karakterini canlandıran Heath Ledger’la filme doyum olmuyor. Üçlemeden ayrı olarak çekilen sinema tarihinin en büyüklerinden olan bir diğer Batman filmiyse Superman vs Batman Adaletin Şafağı olarak 2016 yılında izleyicilerle buluşmuştu. Film görsel efektleriyle izleyiciyle buluşurken filmin yönetmen koltuğunda bu sefer Zack Snyder oturmaktaydı.

Wolverine filmleri ise Marvel imzalı çizgi romanlardan fırlayıp gelmektedir. Yine Wolveri’nin bağlı olduğu X-Men serisi de göz dolduran filmlerden oluyor.

Yine büyük yankı uyandıran Warcraft filmi, oyun uyarlaması bir film olarak beyaz perdede yer alırken sınırlandırılamayan aksiyon filmleri durgun gecelerinize soluk katacak. Sizler de hareketli bir film seyri için aksiyon filmleriyle zamanınızı geçirebilirsiniz.