Samsun'da Feza Eğitim Kurumları'na bağlı olarak faaliyet gösteren İlkadım Feza Berk Koleji idareci ve öğrencileri, 19 Eylül Şehitler ve Gaziler Günü'nde Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti.

    Ziyarette Okul Müdürü Mevlüt Tabak, Dernek Başkanı İrfan Öztürk, dernek üyeleri ve Feza Berkli öğrenciler hazır bulundu. Feza Berkli öğrenciler tarafından dernek başkanı Öztürk’e lale figürlü tablo hediye etti.

    Ziyarette Dernek Başkanı İrfan Öztürk, dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdikten sonra Feza Berkli öğrenciler ile tanıştı. Onlarla tek tek ilgilendi. Hediyeler takdim etti.

    Okul Müdürü Mevlüt Tabak, "Öğrencilerimizi hayata ve gündeme duyarlı bireyler olarak yetiştirmek önceliklerimiz içerisinde. Bu bağlamda vatanımızın farklı noktalarında hizmet etmiş ve ederken şehit olmuş vatan evlatlarını rahmetle anıyor, gazi olanlara da unutmadığımızı ve şükranlarımızı sunmak için öğrencilerimizle buradayız." dedi.

    Dernek Başkanı İrfan Öztürk'ün elinden ay yıldızlı bayrağı alan Feza Berkli öğrenciler, bayrağa vatana sahip çıkma ve ülkeye hizmet sözü verdi.