İstanbul’da etkili olan fırtına, Sultangazi’deki kurbanlık çadırlarını uçurdu. Çadırların demirleri bir kişinin yaralanmasına neden olurken bazı çadırlardaki hayvanlar açıkta kaldı. Fatih Balat'ta ise fırtına sebebiyle düşen taşlar, durakta bekleyen bir kadını yaraladı.

Fırtına İstanbul'da reklam tabelaları, çatı malzemeleri yanı sıra kurbanlık çadırlarına da zarar verdi. Sultangazi'de Kurban Bayramı için kurulan kurbanlık çadırları, fırtınanın şiddetiyle yerinden söküldü. Brandaları rüzgarla şişen çadırlardan fırlayan demirler bir kişinin yaralanmasına neden oldu. Bazı çadırlar yırtıldı, kurbanlık hayvanlar açıkta kaldı. Kurbanlık sahipleri fırtınaya bir anda yakalandıkların söyleyerek, çadırların yırtıldığını ancak kurbanlıklara zara gelmediğini söyledi.

OTOBÜS BEKLERKEN YARALANDI

Fırtına, Balat'ta durakta bekleyen bir kadının da yaralanmasına neden oldu. Ayakapı otobüs durağında otobüs bekleyen kadın, durağa düşen taşlarla yaralandı. Tarihi binadan düşün taşlar durağa da hasar verdi. Ayağından yaralandığı öğrenilen kadın, tedavi amacıyla hastaneye kaldırıldı.