Darbe girişimleri, KCK, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını yürüten polislere yönelik sahurda gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınanların sağlık kontrolünden geçirilme işlemleri devam ediyor. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilenlerden bir polisin "Allah'a şükür zalimlerin tarafında değiliz." sözleri dikkat çekti.

İstanbul merkezli operasyonda gözaltına alınanların sağlık kontrolü işlemleri devam ediyor. Akşam saatlerinde hastaneye getirilenlerin bileklerindeki kelepçeler dikkat çekti. Hastaneye getirilişleri ve kontrolün ardından hastaneden çıkarılan polisler herhangi bir açıklama yapmadı. Bazı polisler, ellerini havaya kaldırıp bileklerindeki kelepçeyi gösterirken, bir polis, "Allah'a şükür zalimlerin tarafında değiliz." açıklaması yaptı.

Sağlık kontrolü işlemleri için güvenlik önlemi alması amacıyla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde Çevik Kuvvet polisi getirildi. Hastane bahçesine getirilen bariyerler de adli muayene işlemlerinin gerçekleştirildiği bina girişine kuruldu.