Kemerburgaz yolunda aşırı hızlı olduğu öne sürülen bir kamyonet, TIR'ın sağından geçmeye çalışırken bir hafriyat kamyonunun altına girdi. Kazada kamyonet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Kemerburgaz Yolu Hasdal istikametinde meydana geldi. İddialara göre, Natan Özçakır'ın kullandığı 34 EC 9060 plakalı kamyonet, Hasan Bayrak'ın kullandığı 34 GY 7804 plakalı hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta sıkışan kamyonet sürücüsü için olay yerine itfaiye ekibi çağrıldı. İtfaiye ekipleri sürücü koltuğunda sıkışan Özçakır'ı bulunduğu yerden çıkardı. Sağlık ekipleri, ambulansa aldıkları yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı daha sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı şahıs ambulansın içindeyken olay yerine gelen eşi büyük panik yaşadı. Eşi olduğunu söyleyen kadın, yetkililerden bilgi almaya çalıştı.

Kamyon sürücüsü Hasan Bayrak, kazayla ilgili şunları söyledi: "TIR'ın sağından geldi, kamyonun altına girdi. Çok hızlıydı. Ben yan yoldan çıktım, yola bağlandım. Yavaş geliyordum. Bir kez vurdu. Ben biraz ilerledim. İndim baktım, araç içinde sıkışmıştı. Yaralıydı."

Olay yerinde kaza sebebiyle bir süre trafik sıkışıklığı yaşandı. Araçların çekilmesiyle trafik de normale döndü.