Bu kokuları her nereye giderseniz gidin aradan ne kadar zaman geçerse geçsin hissedebilecek ve daima hatırlayacaksınız. Geniş işletmelerde ya da mağaza zincirlerinde yer alan bu kokular imza kokuları olarak nitelendirilir.

Günümüzde dünyaca ünlü birçok işletmenin kendi özel tasarlattığı imza kokuları vardır. Bu kokular kendilerine has oldukları için genellikle aklınızdan çıkmaz ve sizde firmanın prestijli olduğuna dair hisler uyandırır. İmza kokulandırma koku tasarımı yapan işletmelerin, firmalara sağladığı bir kurumsallık ilkesidir. Kokulandırma firmalarının arasından müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile sıyrılan Carpex firması da ülkemizde bu hizmetleri sunmaktadır. Carpex, ülkemizde önemli birçok kuruma koku konusunda destek sağlıyor.

Kokulandırmanın Önemi

Carpex firması tarafından sağlanmakta olan kokulandırma hizmetleri firmaların pazar payına çok ciddi oranda katkı sağlıyor. İmza kokulandırma çok geniş ve orta genişlikte alanlardan ferahlatıcı etki sunar. Örneğin spor salonunda yer alan ve hoş olmayan kokular, Carpex tarafından sunulan kurumsal koku hizmetleri ile sorunsuz olarak ortadan kalkabilmektedir.

İmza Kokulandırma Çeşitleri

Normal şartlarda işletmelerde kurumsal yerlerde bulunan kokular odunsu, çiçekler, baharatlar, mevsimi ve fresk olarak tasarlanır. Ancak kurumsal imzalı kokular işletmelerin çehresini bambaşka hale getirdiği gibi pazarlama oranında da firmalara ciddi yarar sağlıyor. Örneğin bir işletmenin kokusundan kaynaklı olarak doğru yerde olduğunu aradan zaman geçse bile fark eden birçok işletme vardır. Kokulandırma projesi kapsamında sektörün dev firması olan Carpex birçok markasının ortam kokulandırmasını sağlamıştır. İşletmeler için tercih edilecek kurumsak kokular kişilerin satın alma hissini etki altına aldığı gibi firmanızın da parmak izi olmasına fırsat sunar.

Kurumunuza özel koku tasarımı hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için yapmanız gereken hesaplı ve etkin kokuların adresi olan Carpex'in internet adresi olmuştur. Carpex, Türkiye de ve Dünya’da birçok yeniliğe imza atmıştır. Hijyen ve temizlik ürünleri ile oto temizlik ve bakım ürünleri hizmet sunan Carpex, Dünya’nın birçok ülkesine ürün ihraç etmektedir. Firmayı benzer firmalardan ayıran temel özellik, kurumsal hizmet anlayışı ve müşterilerin paylaşımlarını dikkate almasıdır.

Kurumsal kokulandırma hizmetleri, imza ve ortam kokulandırma hizmetleri ile ilgili detaylı bilgi için firmanın resmi internet sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Firmanızın rekabet ortamında yer alabilmesi ve müşteri memnuniyetini sağlayabilmesi için en önemli ayrıntı olan kokuyu atlamayın.