İstanbul Üniversitesi’nin (İÜ) ön lisans, lisans öğrencisi veya mezunları için sunduğu sınavsız ikinci diploma fırsatı başvuruları 24 Ekim’de sona eriyor.

Bu uygulamayla İstanbul Üniversitesi, açık ve uzaktan eğitim fakültesi (AUZEF), kişiye zamandan ve mekândan bağımsız bir öğrenme ortamı yaratan sınavsız ikinci diploma programları ile öğrencilerin kariyer hedeflerinde gelişmelerini sağlıyor. Sınavsız ikinci diploma programlarına kayıt yaptıracaklar, farklı lisans ve ön lisans programları ile kariyerlerine katkı sağlayarak, ikinci mesleklerini iş hayatına devam ederken elde etme imkânına kavuşuyor.

İstanbul Üniversitesi bir çok bölümde diploma sahibi olma fırsatı sağlıyor. İkinci üniversite okumak isteyenler Coğrafya, Felsefe, İktisat, İşletme, Sosyoloji, Tarih lisans programlarına veya Sosyal Hizmetler, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Havacılıkta Yer Hizmetleri Yönetimi, Kültürel Miras ve Turizm, Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği, Perakende Mağaza Yönetimi ön lisans programlarından birine kayıt yaptırarak İstanbul Üniversitesinin öğrencisi olabiliyor.

İstanbul Üniversitesi açık ve uzaktan eğitim fakültesindeki sınavsız ikinci diploma programlarına kayıt, 24 Ekim saat 17.00’ye kadar http://auzef.istanbul.edu.tr internet adresinden yaptırılabiliyor.