Beykoz Arçelik servisi evinizde ya da işyerinizde kullandığınız beyaz eşya cihazlarınızda oluşan arızalar için çözüm noktası olmaya devam etmektedir. Klimalar E4 arızası veriyorsa cihazın kompresöründe aşırı ısınma olmuş olabilir. Bu da cihazın boru tesisatından, kompresöründen ya da başka bir sebepten kaynaklanmış olabilir. Klimalarda bu tür arızalar oluşabilir. Sadece klimalar da değil, buzdolabı, çamaşır makinesi, çamaşır kurutma makinesi gibi bütün beyaz eşyalarda da arıza oluşan arızalarınız için Beykoz Arçelik servisi uzman teknik personelleri ile hizmetinizdedir.

Beykoz Arçelik servisi olarak bütün klima ve beyaz eşyalarınızdaki arızalar için kendine ve yaptığı işe güvenen, alanında yılların tecrübesine sahip teknik ekiple haftanın 7 günü çalışıyoruz. Bu ekibimiz tarafından cihazınıza uygulanan işlemlere ise 1 yıl garanti veriyoruz.


Gerektiğinde cihazınızı atölyeye alarak cihazınızın en iyi şekilde kontrol edilmesini sağlıyoruz. Çünkü biliyoruz ki hizmet en iyi şekilde yapıldığında müşteri memnuniyeti sağlanır. Siz kıymetli müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak için bununla sınırlı kalmıyoruz. Beykoz Arçelik servis olarak bir bölgeye değil, bulunduğumuz bölgeyle birlikte birçok bölgeye hizmet veriyoruz. Çağrı merkezi çalışanlarımıza oluşturduğunuz her arıza kaydı sayesinde de bu hizmetin en hızlı ve kısa sürede verilmesini sağlıyoruz. Yılların deneyimini arkamıza alarak çıktığımız bu yolda gayemiz memnuniyetinizi sağlamakla yetinmeyip size en iyi hizmeti sunmak için de kalitemizi arttırmaktır.


Firmamız alanında kendini kanıtlamış uzman ekip kadrosuyla bölgenizde hizmet vermektedir. Beyaz eşyalarınızda zaman zaman meydana gelen arızalara kesin ve kalıcı çözümler sağlamaktadır. Cihazların çeşitli arızaları vardır. Bu arızaların nedenleri de arızadan arızaya değişir. 
Buzdolabının soğutmaması zamanlayıcı saat ve ya termostatın bozuk olması, motorunun arızalı olması, buz kırma sisteminin arızalı olması gibi nedenleri olabilir. Biz Beykoz Arçelik servisi olarak bu arıza gibi diğer bütün çamaşır makinesi, buzdolabı, çamaşır kurutma makinesi gibi beyaz eşyalarınızın su almıyor, kazan dönmüyor, su akıtıyor, sigorta attırıyor, buzlanma yapıyor, kapak kapanmıyor gibi her çeşit arızasının giderilmesi için hizmet veriyoruz. Bu hizmeti en iyi şekilde vermek için de de sizden aldığımız güç ve güvene dayanarak yılın üç yüz atmış beş günü çalışıyoruz.

Firma olarak güvenin karşılıklı olduğuna da inanıyoruz. Kendine güvenen, yetenekli, kendi sahasında tecrübeli teknik ekip tarafından cihazınıza müdahale edilmesini sağlamakla kalmıyoruz. Yapılan müdahaleye ve parça değişimine 1 yıl garanti veriyoruz. Bu garantinin yanında kredi kartı gibi uygun ödeme şekilleri de sunuyoruz. Aldığınız hizmet bununla sınırlı kalmasın diye verdiğimiz hizmetten başka müşterilerimiz de faydalansın diye bulunduğumuz bölge dâhil, birçok bölgeye hizmet veriyoruz. Firmamızla ilgili istek, görüş, öneri ve şikayetlerinizi 
web sitemiz aracılığı ile bizlere iletebilirsiniz.