Kimse Yok Mu Derneği Konya Şubesi, Muhammed-ül Emin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle tespit ettikleri ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı. Ayrıca Kurban Bayramı öncesi ailelere gıda yardımında bulundu.

Kurulduğundan bu yana her eğitim – öğretim yılı başında ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulunan Kimse Yok Mu Derneği, bu yıl da öğrencileri sevindirdi. Derneğin Konya Şubesi, Muhammed-ül Emin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iş birliği ile belirledikleri öğrencilere kırtasiye yardımı yaparken aynı zamanda tespit edilen ailelere gıda yardımlarında bulundu.

Muhammed-ül Emin Derneği önünde gerçekleştirilen Kırtasiye ve gıda yardımı teslim töreninde konuşan Kimse Yok Mu Derneği Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı “ Kimse Yok Mu Derneği olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımına devam ediyoruz. Bu yıl 3 bin öğrencimizi kırtasiye yardımı yaparak sevindirmeyi hedefledik. Bugün burada Muhammed-ül Emin Derneği ile birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımlarını dağıtıyoruz. Bu çalışmamız bir hafta içerisinde tamamlanacak. Bu derneğimizle birlikte yıl boyuncu çalışma imkanı buluyoruz. Taleplerini dernek olarak karşılamak için tüm gayretimizi gösteriyoruz.”dedi.

Hasan Aşçı, Muhammed-ül Emin Derneği ile birlikte yardım çalışması yapmaktan şeref duyduklarını aktararak şunları söyledi: “Derneğin tespit edip bize ilettiği ihtiyaçları mümkün mertebe yerine getirmek için yönetim kurulu olarak gayret gösteriyoruz. Bugün de yine belli bir miktar derneğe gelip öğrenim gören arkadaşlara gıda yardım paketi hazırladık. 75 adet paketimiz var. Bunları kendilerine teslim ediyoruz. Muhammed’ül Emin derneği ile çalışmayı biz kendimize şiar edindik ve karşılıklı güven oluştu. Çalışmalarımıza da devam edeceğiz.”


Muhammed-Ül Emin Derneği Başkanı Mevlüt Aslıvar ise “ Kimse Yok Mu Derneği iki yıldır bizlere gereken gıda ve kırtasiye yardımları yapıyor Bizlerde bünyemizde yer alan ihtiyaç sahibi kişi ve öğrencilere gelen bu yardımları teslim ediyoruz. Şimdi ise ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye setlerini getirdiler. Bizde dağıtacağız. Emeği geçen dernek başkan ve yöneticilerine derneğim adına teşekkür ediyorum” dedi.