Maltepe'de, bir öğrenci kavga ettiği bir başka öğrenciyi bıçakla yaraladı. Daha sonra da okuluna giderek hiç bir şey olmamış gibi derse girdi. Yaralı öğrenci hastanede tedavi altına alındı, olayı gerçekleştiren ise okulundan alınarak polis merkezine götürüldü.

Olay, sabah saatlerinde Girne Mahallesi Maden Sokak üzerinde meydana geldi. Öğrenciler arasındaki tartışma kavgaya dönüşünce, Emine İbrahim Pekin ilköğretim Okulu öğrencisi Y. E.Cansu, Mehmet Salih Bal Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi A. Akdeniz’i göğsünden bıçakladı. Arkadaşını bıçaklayan öğrenci hiç bir şey olmamış gibi okuluna gelerek derse girdi. Hastaneye kaldırılan yaralı öğrencinin ifadesi doğrultusunda fail okulunda gözaltına alındı. Daha sonra da Maltepe Çocukları Koruma Büro Amirliği’ne götürüldü.

Olayı gören vatandaşlar, öğrencilerin kız yüzünden kavga ettiklerini yaralanan öğrencinin ise ambulansa yürüyerek bindiğini söyledi. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastane’sine kaldırılan Akdeniz’in hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisi alınırken, polisin olay ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.