Slim fit gömlek ile modern bir görünüme kavuşacak ve şıklığınızla her zaman görenleri etkileyeceksiniz. Spor giyimi sevenlerin tercihi olan bu tarz gömlekler ile farklı kombinler yapabilirsiniz.

Yeni Sezon Spor Gömlek Modelleri

Spor gömleklere farklı tarzlar yaratmak ve kendilerine yeni kombinler yapmak isteyenlerin tercihi olan slim fit erkek gömlekleri ile her zaman kendinizi şık hissedin. Blazer ceket içine giyebileceğiniz gibi V yakalı trikolarla da güzel bir konsept yaratabilirsiniz. Spor gömlek modelleri özellikle bu yıl çok renkli ve desenli modelleri ile erkek moda dünyasına farklı bir tarz getiriyor.

Slim Fit Gömlek Modelleri

Slim fit gömlekler adını skinny ya da slender’dan alır. Bel ile kol kısımları vücut şeklinizle mükemmel uyum sağlar. Dar kesimlidir ve bedene uyumu sayesinde kıyafetleri daha güzel gösterir. Bedenine güvenen erkeklerin tercihi olan dar kesimli gömlek modelleri ile şıklığınıza şıklık katın.

Erkek Spor Gömlekleri

Spor giyimle beraber her zaman tarzını yansıtmak isteyenlerin tercihi olan slim fit erkek gömlekleri ile farklı kombinler yapabilirsiniz. Yılın tüm ayları rahatlıkla tercih edilen bu tarz erkek gömlekleri ile her zaman kendinizi göz alıcı hale getirebilirsiniz. Farklı çizgi ve desenlerden oluşan sezon modelleri birbirinden farklı renklerdedir.

Mevsimlik Slim Fit Erkek Gömlek Modelleri

Dar kesimli spor erkek gömlekleri özellikle tüm mevsim rahatlıkla giyilen modellerdir. Bisiklet yaka ya da V yaka kazakların içine giyebileceğiniz gibi ceketlerle de kombinleyebilirsiniz. Kullanışlı olduğu gibi kendinizi rahat hissetmenizi de sağlayacak.


Moda Konuşuyor ile yeni sezon erkek gömlek modellerine güvenli alışverişle ulaşın. Ürünü değiştirebilir, iade edebilirsiniz, desenli, renkli, sade ya da farklı çizgilerden oluşan dar kesimli modellerin hepsi geniş ürün yelpazesinde ve tekbir adreste. Spor şıklığını farklı tarzlarda üzerinizde hissedin. Özel tasarımlı ve kaliteli kumaşlardan yapılan gömleklerin hepsi, kampanyalı fiyatlarıyla sizleri bekliyor. Modanın en trend gömlekleri bu sezonun modasında Moda Konuşuyor com’ da.