Bebeğin cinsiyetine, partinin temasına ya da kişisel zevklere özel olarak hazırladığımız magnet modelleriyle herkesin evinde her zaman görülen bir yerde değerli bir anı bırakabilirsiniz.

Misafirlerinize Hediye Hazırladınız mı?

Doğumda hastane odasına ya da eve gelerek sizi yalnız bırakmayan dostlarınıza özel ikramlar hazırlarken ufak hatıralar da yaptırabilirsiniz. Sitemiz üzerinden yapacağınız araştırmanın ardından kişiye özel siparişinizi güvenli ve kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Erkek veya kız bebek magnet modellerinin yanı sıra söz ve nişan töreninde dağıtmak için de değişik hediyeliklerden yararlanabilirsiniz.

Çikolatadan sunum kutusuna, kolonya şişesinden oda kokusuna, bebek magnet modellerinden kapı süslerine, takı yastığından anı defterine kadar aklınıza gelen her türlü ihtiyaçta hazır modellerimizi değerlendirebilir ve bebek ismini belirterek hediyenizi kişiselleştirebilirsiniz. Sizin için önemli olan tarih ve notları magnet üstüne yazdırabilir ve bebeğiniz için de özel bir hatıra hazırlatabilirsiniz. Sunum yapmaya uygun sepet, kutu veya tepsi de gönderilecek olan özel hediyelikler; nazar boncuğu, fiyonk, pul, ponpon, püskül, tül ya da not kağıdıyla BEBEK MAGNET modellerinde zenginleştirilebilir.

Bebek magnet modellerinde isim ve sevimli karakterler kullanılabileceği gibi resim de kullanılabilir. Hoşgeldin yazılı ürünlere bebek ismi eklenerek belirlenen temaya uygun renklerde hazırlanacak magnetler ekonomik ve kullanışlı hediye seçimi olarak değerlendirilebilir. Sipariş vermek istediğiniz Çikolata Atölyesi ürününü web sayfamız üzerinden detaylı olarak inceleyebilir ve ölçüleri hakkında yeterli bilgiye sahip olabilirsiniz.

Doğum Öncesi Hazırlıklarınızı Tamamladınız mı?

Son yılların en popüler uygulamaları arasında yer alan hastane odası süsleme ve kişiye özel ikramlık ürün konseptini bir adım daha geliştirerek bebeğinize özel hediyelikler hazırlatabilir ve bunun için oturduğunuz yerden online sipariş imkanıyla avantaj sağlayabilirsiniz. Yine sipariş verdiğiniz ürünleri kapıdan teslim alabilir ve kargo takibini de yine web sayfamız üzerinden yapabilirsiniz. Doğum öncesinde kendinize ve bebeğinizin diğer hazırlıklarına daha fazla zaman ayırabilmek için ikram ve süslemelerle ilgili siparişinizi hazırlayın ve keyfinize bakın.

Hayata bakış açınızı özel günlerde de sevdiklerinize yapacağınız minik sürprizlerle gösterebilir ve ne kadar düşünceli olduğunuz bir kez daha gözler önüne serebilirsiniz. Çikolata paketleriyle uyumlu olarak yapılacak bebek magnet modelleri, taraftar renklerinden veya sevimli karakterlerden hazırlanabilir. El emeği göz nuru olarak tek tek hazırlanan hediyelikler sadece sevdiklerinizi mutlu etmekle kalmaz aynı zamanda çocuğunuzun ömür boyu saklayacağı özel bir anı olarak da kalır.