Site üzerinde 7/24 sürekli olarak iletişim sağlayarak hizmet alma seçeneği sunulmuş durumda. Canlı destek hattı yanı sıra, whatsapp iletişim, sosyal medya hesapları facebook ve twitter’dan, telefon ve mail adresleri, sitede özel iletişim formu seçenekleri yer alıyor. Firma ile iletişim kurmak bu nedenle oldukça kolay.



Paykasa Kolay ve Güvenli Kart



Site içerisinde sunulan hizmetlerden yararlanmak için üye olmanıza gerek yok. Satın alma işlemi için üyelik işlemi yapmadan paykasa satın al demeniz yeterli oluyor. Paykasa kart ile ilgili genel bir bilgi ve güvenilirliği ile ilgili bilgilere erişebilirsiniz. Örneğin nerelerde kullanıldığı, avantajları gibi konular detaylı olarak anlatılmış durumda. Kart ile alışveriş yapabileceğiniz site isimlerini de bulabilirsiniz.



Güvenli kart alışveriş sitesinden almış olduğunuz kart ile Skype, Facebook, Zynga, League Legends gibi sitelerden kolaylıkla alışveriş yapabiliyorsunuz. Ayrıca birçok sitesi bu kart ile ödeme kabul ediyor. Bahis sitelerinde bulunan hesabınıza da ödeme yapabiliyorsunuz. Ön ödemeli kart sistemi olan kart için alırken nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda bilgi veriliyor. Ucuz paykasa seçeneği ile kolay alışveriş garantisi sunuluyor. Ayrıca bozdurma hizmeti de sağlayan firma, bunun için en uygun komisyon ücretini talep ediyor.