Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim hepimiz için bir yaşam kılavuzu ama kimi zaman bunu anlamaya yeterli olmayabilir o zamanda bunu anlamakta zorlananlar Risale-i Nur Külliyatı okunabilir.

Risale-i Nur Külliyatı Nedir?

Risale-i Nur Külliyatı en basit ve en açık ifadesiyle Kuran-Kerimin tefsiridir. Eseri yazan kişi ise İslam ilminin büyük duayenlerinden Bediüzzaman Said Nursi isimli değerli zattır.

Temel Özellikleri Nelerdir?

·       Eser toplamda on ciltten oluşur

·       Tamamlanma yani eserin yazım süresi 10 yıldır.

·       Toplamda 12160 gibi olağanüstü bir sayfa sayısı mevcut bir eserdir.

Faydaları Nelerdir?

Bu muhteşem eserin en temel faydası aslında yazılış amacı ile doğrudan alakalı olan bir durumdur. Zira bu ürün, diğerlerine benzemeyen bir üründür. 10 yıllık muhteşem bir emeğin olduğu göz önüne alınırsa sırf bunun için bile alınmaya değer niteliktedir.

Bunun yanında elbette en temel faydası İslam Dininin en temel eseri Kuran-ı Kerim’i anlamaya yardımcı olmasıdır. Kuran-ı Kerimin yorumunu en doğru biçimde yaparak bir tür tecdit vazifesi gören bir başyapıttır.

 Son derece özel bir külliyat olan bu eseri alarak kendinizi içsel anlamda zenginleştirmeyi ve kutsal kitabımızı bir ustanın yorumlamayı anlamayı planlıyor iseniz öncelikle kendinize Risale i Nur satın al dedikten sonra bu konuda en doğru alım yapılabilecek firmaları araştırmaya başlayabilirsiniz.

Bu her evde olması gereken ürünün fiyatı ürünün ebatların, kullanılan kâğıdın kalitesine, cilt tipine bağlı olarak farklılıklar gösterebilir. Burada ürünü alırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus sizin beklentilerinize yanıt verir yeterlilikte bir ürün olmasıdır. Eğer gözlerinizde görme problemi varsa, kitaplığınızın başköşesine koymayı planlıyorsanız buna uygun hazırlanan ürünü almalısınız. Ayrıca ürünün özgünlüğünden emin olabileceğiniz bir yayınevinin eserini almalısınız. Risale i nur külliyatı fiyatı da bir diğer kontrol etmeniz gereken noktadır.


Ülkemizde bu çok özel ve üstün emek verilen eserin satın alınabileceği en uygun yayınevlerinden birisi Kervan Yayınevi. Ödeme seçenekleri olarak da oldukça geniş alternatiflerin olduğu sitede ürünü vade farksız 5 taksit ile alabilmeniz mümkün. Bunun yanında diğer ödeme seçenekleri ve daha detaylı bilgi için firmanın sayfasına bakmanız yeterli.