Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, Olağan Genel Kurul'da yeniden başkanlığa seçildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde Şahin, birlik ve beraberlik mesajları verdi, meslektaşlarının işini kolaylaştırmak için gayret gösterdiklerini söyledi. Şahin, 2 yıllık çalışma döneminde üreten, çalışan, hukuk gündemine katkıda bulunan bir baro olduklarını kaydetti. Turgay Şahin, "Biz Baromuzu herkesin, tüm meslektaşlarımızın barosu yapmak istedik. Aldığımız bu emaneti korumaya çalıştık. Ayrılık gayrılık yok. Siyasi kimliklerimizle değil, mesleki çalışmalarımızla buradayız." dedi. Baro olarak Avukatlık Kanunu'nun hazırlanmasının her aşamasında yer aldıklarını ifade eden Şahin, bu kanunun tüm oturumlarında bulunduklarını istek ve önerilerini dile getirdiklerini kaydetti.

    Baronun hizmet binasına ulaşacağını ifade eden Şahin, Baro’nun kullanabileceği bir binaya yönelik olarak da arsa tespitini yaparak tapusunu aldıklarını anlattı. Şahin, Türkiye Barolar Birliğinin arsayı kendilerinden satın alarak binayı da yapacaklarını belirtti.

    Afyonkarahisar Barosu'nun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Turgay Şahin, Mesut Kuyucu, Serkan Macit, Nedim Saru, Şerife Korkmazoğlu, İsmail Turan, Ömer Faruk Aksoy, Canan Özdeğirmenci, Yasin Torun, Gönül Ar Güngör, Şükrü Elbir.