Kadınların alışverişe olan düşkünlüğünü herkes bilir. Her kadın kendi tarzını yansıtacak güzel kıyafetler giymek ve şık olmak ister. Ruh halini yansıtan kıyafetler seçip, o gün nasıl görünmek istiyorlarsa ona uygun kıyafet giymek isterler. Evlerinin bir odasını kıyafet odası yapmak birçok kadının hayalidir. Bunun için saatlerce alışveriş yapmak, mağaza mağaza gezmek onları yormaz hatta mutlu eder.

 

Fakat günümüz güzellik ve şıklık anlayışı beden ölçülerine göre algılanır durumda. Mağaza vitrinleri sıfır beden mankenlerle süslü halde. İnternet sitelerinde alışveriş yaparken sadece en küçük bedenin manken üzerinde görüntüsünü yer alıyor. Büyük beden bir kıyafet seçildiğinde manken üzerinde nasıl durduğu gösterilmediği için çok beğenilen bir elbiseyi almaktan vazgeçen birçok kadın olmuştur.

 

Güzellik anlayışının küçük beden kıyafetler üzerinde şekillenmesiyle birlikte büyük beden giyen kadınların mağdur oldukları birçok marka tarafından göz ardı ediliyor. Kendi beden ölçülerine göre kıyafet bulamayan kadınlar, bu yüzden istediklerini giyemiyor ve kendi tarzlarını ortaya koyamıyor.

 

Büyük beden kıyafetler giyen kadınları düşünen oluşturduğu büyük beden koleksiyon ile birçok kadının yüzünü güldürmeyi başarıyor. Klasik büyük beden modellerin dışına çıkarak, modayı koleksiyonlarına taşıyan marka, profesyonel bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Eskiden var olan büyük beden kıyafet seçenekleri tek düze olmakla birlikte özellikle genç kesime hitap etmeyişiyle bilinir. Kendi moda anlayışıyla giyinemeyen kadınlar, kendini tarzıyla ifade edemeyen kadınlar, toplum içinde kendilerine olan özgüvenlerini yitirerek sessiz kalmayı seçiyorlar ve bu da kadının topludaki rolü açısından ciddi bir kayıp oluyor.

 

Büyük beden kıyafetler giyen her yaş grubundaki kadınları düşünen marka, onlar için hazırladığı koleksiyon ile daha mutlu kadınlar görmek istiyor. Daha özgür ve daha özgün. İstedikleri renkleri istedikleri modele dökmek ve bunu istedikleri bedende giymek herkesin hakkı. Ve sadece hakkı olanı isteyen kadınlar için çalışan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmak isteyen Miramor en kaliteli kumaşlar ile üretim yapıyor.

 

Alanında uzman bir ekiple çalışan marka, şıklığa önem verdikleri kadar sağlığa ve kaliteye de önem veriyor. Ürettikleri modellerin rahat bir kullanıma sahip olmasını istiyorlar. Kaliteyi ve şıklığı büyük beden kıyafetler ile buluşturarak her yaş ve her beden kadının kendi tarzını yansıtmasını ve dilediklerini giymesini mümkün hale getiriyorlar. Ayrıca ekonomik bir alışveriş imkânı da sunan ekip, her kesime de hitap ediyor oluşuyla müşteri memnuniyetini daha üst seviyeye taşıyor. İşte bütün bunların birleşmesiyle toplumda mutlu kadınlar görebiliyoruz.