Sinema ajansları filmlerde rol alacak oyuncuların temininde yapımcı şirketler ile beraber çalışmaktadır. Ülkemizde sinema projelerinin yükselişte olduğu son zamanlarda sinema ajansları da daha kurumsal yapıya sahip olmaya başladığını söyleyebiliriz. Sinema yapımlarında rol almak ve oyunculuk kariyerini hedefleyen kişilerin yapması gereken ilk adım sinema ajansları arasından güvenilir ve profesyonel olan kurumu seçip bu firmaya başvuruda bulunmak olacaktır.

Sinema, dizi ve tiyatro yapımlarındaki oyunculuklar birbirinden farklı olduğunu söyleyememiz mümkün. Örneğin tiyatroda canlı performans sergilerken sinema yada dizi projelerinde ise yakın çekimlerin olması sebebi ile oyuncunun mimikleri büyük önem taşır.

Oyunculuk kariyerine başlamadan önce ajans firmalarını detaylıca araştırmanızı öneririz. Bu konuda ne kadar dikkatli davranırsanız o kadar hata yapma olasılığınız düşecektir. Zor, emek isteyen ve devamlı kendinizi geliştirmeniz gereken bu yolda sizlere yardımcı olacak sinema ajansları ile aynı zamanda oyunculuk konusunda bilmediğiniz yeteneklerinizi de keşfedebilirsiniz.

Türkiye'nin En İyi Sinema Ajansı ile Tanışın

Sinema ajansları arasında önemli konuma sahip ve Türkiye'nin en profesyonel cast ajanslarından olan Oscar Ajans Türkiye'de bulunan sayılı profesyonel cast hizmeti veren ajanslardır. Oscar Ajans ile en iyi sinema yapımlarında rol alabilirsiniz.

Oscar Ajans 2009 yılından beri sinema sektörüne sayısız yeni yüzler kazandırmakta ve aynı zamanda cast ajans sektöründe her zaman aktif olarak rol oynamaktadır. Ülkemizde yüzlerce sinema ajansları arasında lider konumda olan Oscar Ajans defile, dizi, film, sinema, ekspozisyon, ve moda çekimi organizasyonları ile reklam, ürün tanıtımı ve lansmanı alanlarında hizmet vermektedir.

En kaliteli sinemalarda, dizilerde ve reklam filmlerinde rol alarak kariyerinizde önemli adım atmak isterseniz adresindeki formu doldurmak olacaktır.