Beyoğlu'nda, Galatasaray ve Borussia Dortmund taraftarları oldukları iddia edilen iki grup arasında kavga çıktı. Yaşananlar an be an cep telefonu ve güvenlik kameralarına yansıdı.

İddialara göre olay, saat 23.00 sıralarında, Beyoğlu Bekar Sokağı'nda Galatasaray ile Borussia Dortmund taraftarı arasında yaşandı. Cep telefonuna yansıyan görüntülerde, taraftarların birbirine sandalye fırlattığı ve bir kişinin başka bir taraftar grubu tarafından yumruklanarak sandalyelerle dövüldüğü görüldü. Yumruklanan şahıs bir bara girerek yaşanan kavgadan kurtuldu.

Güvenlik kamerasına ise taraftarların olay yerinden kaçma anı yansıdı. Kavga sonrası bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Borussia Dortmund taraftarı olan yaklaşık 80 kişilik grup, polis eşliğinde Taksim Meydanı'na yönlendirildi. Bir süre meydanda bekletilen Borussia Dortmund taraftarları daha sonra dağıldı.

Kavganın yaşandığı sokakta bulunan görgü tanığı, "Alman taraftarlarla Galatasaraylı taraftarlar arasında tatsız bir olay yaşandı. Bunlar her zaman olan olaylar. Olmamasını dilerdik ama oldu yapacak bir şey yok. Alman taraftarlar oturmuş içiyorlardı. Geçen gençlere laf attılar. Laf atınca da gençlerle Alman taraftarlar birbirlerine girdiler. Büyük bir izdiham oldu ama fazla büyümeden bitti" dedi.