Üstelik akşama kadar dolaşmanıza rağmen kafanızdaki modeli bulamadığınız gibi yüksek fiyatlar ödemeye mecbur bırakılırdınız. Bu diğer giyimlerde olduğu gibi tesettür giyim de böyleydi. 2000’lerden sonra online mağaza sistemi oluştuktan sonra ise seçenekler fazlalaştı. Bu seçenek bolluğu bir yana insanların tesettür giyim modellerine rahat ulaşma süreci başladı. Büyük bir kolaylık sağlayan bu sistem ile hangi modeli, hangi rengi istiyorsa insanlar rahatça almaya başladılar. Fakat bu sefer de internet ortamından güvensizlik başladı. Bu güvensizliği ortadan kaldırabilen firmalar ise alanında lider olmayı başardılar. İşte bu güven sağlayan firmalardan birisi de online satışta sunduğu yenilikler ile Ala Tesettür’dür.

Sınırsız Seçenek, Kolay Ulaşım

Günümüzde tesettür modellerinde o kadar çok çeşit arttı ki, insanlar nereye nasıl bakıp ne alacaklarını şaşırmış durumdalar. Ala Tesettür ise sizlere kafanız hiç karışmadan en kolay online alışveriş fırsatını sunuyor. Kaban, mantodan pardesüye, feraceden tuluma, tesettür abiyeden büyük beden giyime kadar aklınıza tesettür giyim ile ilgili ne gelirse tek bir tıkla bulabileceğiniz bir site karşınızda. Sınırsız bir çeşit sunan Ala Tesettür, siz müşterilerinin memnuniyeti odaklı çalışarak mağazasına her geçen gün yeni koleksiyonlar ekliyor. Üstelik bu yeni koleksiyonlara hem hızlı hem de ekonomik şekilde sahip olmanızı sağlayarak.

Türkiye’nin Her Yerine Ücretsiz Kargo

Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan Ala Tesettür, sunduğu imkanlarla farkını ortaya koyuyor. Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo imkanı ile beğendiğiniz tesettür modelini sizlere ulaştırıyor. Kolay menüsü ve kafa karıştırmayan sanal mağazası ile seçtiğiniz modelleri sepetinize atarak alışverişinizi bitirebilirsiniz.

Ala Tesettür bunlarla da sınırlı kalmıyor, beğendiğiniz ve hediye etmek istediğiniz herhangi bir ürünü dünyanın neresine olursa olsun gönderim sağlıyor. Genellikle yurt dışına firmaların çalışmadığını düşünürsek bu farkı ile bile Ala Tesettür öne çıkıyor. Ödemelerinizi ister nakit ister kredi kartı ile yapabiliyorsunuz. 9 takside kadar alabildiğiniz ürünleri ayrıca koşulsuz geri iade sistemi ile sizlere sunuyor.

Her hafta sunduğu fırsat ürünleri ile sizlere kaliteyi en hesaplı şekilde sunmak isteyen Ala Tesettür ile kolay ve hesaplı alışverişin keyfini sürmek size düşüyor. Siz de tesettür giyim ve aksesuarda birbirinden farklı ürünleri bir arada görmek ve hızlı alışverişin tadını çıkarmak istiyorsanız doğru adrestesiniz.