Koku anlamını taşıyan parfüm 5000 yıl öncesi Mısırlılar tarafından bulunmuştur. Tabii o dönemde kullandıkları parfüm yağ halinde vücuda sürülürdü. O dönemde Mısır kraliçesi Nefertiti’ nin sevdiği koku yasemindi. İçinde bulunduğumuz 21 yüzyılda da halen kadın için parfüm çok önemlidir. Bu yüzden parfüm fiyatları farklılaşmaktadır. Kimya biliminin gelişmesiyle artık orijinal parfümler de taklit edilmekte ve ucuz parfüm fiyatları oluşmaktadır. Aslında ucuz parfüm orijinal parfüm kadar kalıcıdır. Çünkü bazı orijinal parfümlerin bile kalıcılığı 15 dakikayı bulmaktadır. Bazı tenler parfümle beraber reaksiyona girer. Bu yüzden bazı parfümlerin insanlara yakışıp yakışmaması bu yüzdendir. Tabii parfümün yakışıp yakışmama durumu kişinin duruşu, kültürü, giysi seçimi ve özellikle karakteri ile ilintilidir.

Ucuz Parfüm Ve Outlet Parfüm Ne Anlama Gelir? Ne Demektir?

Outlet Parfüm tester parfüm demektir. Bu da Ucuz parfüm anlamına gelir. Ucuz parfüm her cebe hitap etmekle beraber aynı zamanda kalıcı özelliği de taşır. Çünkü terster parfüm deneme şansı yüksektir. Aynı zamanda az olduğu için parfüm fiyatları vaz geçme nedeni olmaz, başka outlet parfüm de deneme şansı artar. Outlet parfüm genelde orijinaldir. Tester halindedir. Denenebilir. Orijinal şişesindedir. Tam boyuttadır. Hiç açılmamış ve daha önce başkaları tarafından denenmemiş olarak satılır. Yani test amaçlı yapılmıştır. Bu yüzden parfüm fiyatları  ucuzdur. Kalıcılığı daha yüksek ve %30 oranında da esans oranı diğerlerine göre daha fazla olur. Ucuz kadın parfümü fiyatları için en uygun olandır. Ancak en güvenilir olandır. Çünkü tüm tester parfümler barkodludur.  Bunun anlamı parfümün nerede, hangi firma tarafından yapıldığı ve hangi mağazaya test için gönderildiği sorgulanabilir. Yani oldukça güvenilirdir. Bu yolla satın alındığı için de faturalandırılır.

Ucuz Kadın Parfümü Fiyatları Ve Parfüm Seçimi

Ucuz kadın parfümü fiyatları konusunda seçim oldukça kolaydır. Çünkü tester olsun ya da ucuz olsun koku tene ve karakter duruşuna göre seçilir. Ten kokusu her insanda farklı olduğu için parfüm seçimi kadın için herkesin beğendiği ya da popüler olan, moda olan değil de yakışanı olmalıdır.