Bursa'da Uludağ yolu üzerinde bir otobüsün uçuruma yuvarlanması sonucu kazada hayatını kaybeden 4 kişi Karacabey'de toprağa verildi.

Karacabey’de faaliyet gösteren bir fabrikada işçi olarak çalışan Ahmet Fatih Çınar’ın (27) ailesiyle katıldığı gezi yaşanan kazayla faciayla bitti. Anne Selcan ve 2 yaşındaki Yusuf İslam'ın yaşamını yitirdiği kazanın ardından, baba Ahmet Fatih ile 6 yaşındaki Mustafa Berat yoğun bakımda tedavi görüyor.

Uludağ yolunda uçuruma yuvarlanan otobüste bulunan Çınar ailesinin iki ferdi hayatını kaybederken, baba – oğul ağır yaralı. Çınar ailesinin Karacabey’deki ikameti önünde taziye çadırı kurulurken, son umut olarak hastaneden gelecek iyi haberler bekleniyor.

Kazada hayatlarını kaybeden Selcan ve oğlu Yusuf İslam ile akrabaları 6 aylık Yiğit Tüfekçi ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Öte yandan kazada yaşamını yitiren 20 yıllık otobüs şoförü Seyit Ahmet Dinç (61), Karacabey’e bağlı Eskisarıbey köyünde Bursa Milletvekili Önder Matlı ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi.