Dini içerikli olan kitaplardan seccade ve tespihlere kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesinin yer aldığı Bilenler aynı zamanda umre alışverişi konusunda da size destek veriyor. Haz ve umre ziyaretleri son derece özel olan topraklara yapılan önemli bir yolculuk olup yolculuk sonrasında ziyaretinize gelenlere ve sevdiklerinize sunacağınız hediyelerden, hac ve umre ziyaretiniz boyunca size destek olacak olan eşyalara kadar her ürünü Bilenler adresinden kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Hac ve Umre Malzemeleri

Bilenler hac ve umre ziyaretinizde size kılavuzluk edecek olan dini kitapları sitesinde sizlere sunuyor. Bunun yanı sıra ziyaretinizde size kolaylık sağlayacak ayakkabı, terliklerden hac ve umre kıyafetlerine kadar birçok ürünü aynı adresten satın almanın avantajını yakalayabilirsiniz. Tüm hac ve umre alışverişi için destek alabileceğiniz adreste yer alan setlerde umre ziyaretiniz sonrasında sevdiklerinize sunacağınız hediyeleri kapsıyor. Setler içersinde seccade, tespih çeşitleri, yüzük modelleri, takke, zemsem su takımı, yemeni ve daha birçok içerik bulunuyor. Misvak ve esans kokuların yer aldığı setlerin yanı sıra set içerikleri de her model için farklı olup dilediğiniz seti seçerek anında sipariş vermeniz mümkün. Aynı zamanda ihram setlerini de aynı yerden temin etme imkânınız var.

Online Güvenli Alışverişin Adresi, Bilenler

Dini vecizelerinizi eda etmenize destek olacak birçok farklı ürünü tek adresten bulabilmenin rahatlığına Bilenler adresinde kavuşabilirsiniz. Cami malzemelerinden, hac ve umre alışverişine kadar uzanan liste içinde ihtiyacınıza uygun olan ürünleri hemen sipariş verebilirsiniz.

Bilenler adresinden yapacağınız 100 TL ve üzeri tüm alışverişlerinizde ücretsiz kargo fırsatından yararlanmanız mümkün. Aynı zamanda hızlı kargonun avantajından da faydalanacağınız adreste kişiye özel ürünlerde hazırlık süresi hariç her biri aynı gün kargoya teslim edilir. Yurt içi alımlarınızın yanı sıra siteden yurt dışından da alım yapma imkânınız bulunuyor. Siteye üye olduğunuz anda 20 TL hediye çeki ile de indirim kazanma şansınız bulunuyor.

Hac ve umre alışveriş ürünlerinden seccade ve tespih modellerine kadar uzanan geniş ürün çeşitleri arasında sizin için gerekli olanları seçmek için bilenler adresine girebilirsiniz.