Bu hizmet sayesinde şirketler iş akışı ve prosedürlerin analizini yapabiliyor, potansiyel satış noktalarını tanımlayabiliyor, satış noktalarının optimum dağılım ve sınıflandırmasını yapabiliyor, aktif ve pasif satış noktalarını belirleyip veritabanını güncel tutabiliyor, satış noktalarındaki değişikliklerin trend analizini yapabiliyor.

Geovision Group, FMCG sektöründe çalıştığı markalara sunduğu basitleştirilmiş ve tek bir çatı altında toplanmış raporlar sayesinde,  iş planlarının geliştirilmesine ve iş modellerinin optimize edilmesine olanak sağlıyor.

Kendi geliştirdiğimiz benzersiz web tabanlı ve mobil raporlama platformlarını kullanarak, birlikte çalıştığımız kuruluşlara karmaşık ve sıkıcı iş raporlarını basit ve etkili aksiyonlara dönüştürmeleri için yardımcı oluyoruz. Sonuç olarak, gereksiz raporlama trafiğinin %70’ini ortadan kaldırarak satış ve operasyon raporlarının günlük kullanımını artırıyoruz.

Mevcut satış noktası veritabanınız size hangi ölçüde yeterli oluyor? Acaba bilerek veya bilmeyerek ziyaret edilmeyen satış noktaları bulunuyor mu? Bu satış noktalarına yapılacak ziyaretler ile satış cironuzu artırabilir misiniz? Satış ve karlılık artışı için yeni satış noktalarına nasıl ulaşabilirsiniz? Optimizasyon, verimlilik ve satış artışı için mevcut veritabanınıza nasıl ilave uzay ekleyebilirsiniz, Saha Araştırmaları size ne kadar fayda sağlar?

2005 yılından beri sektöründe lider markalara kendi geliştirdiği yazılımlar ile coğrafi bilgi sistemleri altyapısını kullanarak satış, dağıtım ve pazarlama çözümleri sunan Geovision Group, size çok kısa sürede satış noktası veritabanınızı 2-3 katına çıkarabileceğiniz ilave uzay sağlayabilmektedir. Bu ilave uzay sayesinde satış noktası veritabanınızda bulunmayan potansiyel noktaları ve fırsatları değerlendirebilir, yaygın bir dağılıma ulaşabilir ve tüm bunların sonucunda satış ve karlılığınızı maksimum seviyeye ulaştırabilirsiniz.