En popüler yabancı dizileri izleyebileceğiniz bir platform olmak üzere hizmet sunan sitemiz the arrow ve the flash dizileri başta olmak üzere birçok popüler diziyi sevenleri ile buluşturmaktadır.
 

Alt yazı ve Türkçe dublaj seçenekleri ile yabancı dizi izle hizmetini son kalitede sunan sitemiz, görüntü kalitesinde de son teknolojiyi kulllanarak hd kalitesini sağlamaktadır. Birçok yabancı dizinin tüm sezonlarını sitemiz üzerinde bulabilir,  güncellemeleri takip ederek hızlı bir şekilde dizi keyfinizi sürdürebilirsiniz.
 

The Arrow Hakkında

 

2016 yılının son günlerine yaklaştığımız son günlerde yaklaşık olarak 5 sezonu tamamlayan diziler arasında yer alan the arrow dizisi, maceraya doyum sağlayacağınız diziler arasındadır.
 

Gerilim ve maceranın ortak olarak işlendiği diziler arasında yer alan arrow izle kahramanımzın tamamen küllerinden yeniden doğması ve hayatla mücadelesini anlatmaktadır.
 

Konusu itibari ile popüler bir ün kazanan dizi, beş yıl sonra yakınlarının yanına dönen süper güçlere sahip süper kahramanının çevresi ve yakınları ile savaşını işlemektedir. Dizinin tüm sezonlarına ulaşabilir, kaliteli bir görünüm ile serüvene sitemizde devam edebilirsiniz.
 

The Flash Hakkında

 

The Arrow dizisi ile bağlantılı olarak 2014 yılında ilk sezonu yayınlanmış olan the flash, oldukça popüler bir dizi olarak serüvenine devam etmektedir. Dizi yan dizi konumunda dizi sektöründe bulunmuş olsa da farklı bir senaryo  ile serüvenine devam  etmektedir.
 


Yine bir kahramanın dizinin ana konusu olması ile serüvene başlanmış olan the flash izle iki sezonu tamamlamış olup 3. Sezon çekimleri devam etmektedir. Dizinin tüm sezonlarına ve bölümlerine sitemiz üzerinden ulaşabilir,  dizi hakkında güncellemeleri takip edebilirsiniz.