Yağların transfer edilebilmesi ve çekilebilmesi için sıvının yoğunluk oranlarına uygun olan yağ çekme pompası kullanılması gereklidir. Kullanacağınız yağ pompası çeşitleri ise genel olarak kalın yağ pompaları, elektrikli yağ pompaları ve motor yağ pompaları olmaktadır.

Sıvı yağların çekilebilmesi için kullanılan pompalar günümüzde 200 cst viskotizeteye kadar olan yağların çekilmesi işlemi için kullanılır. Yağ çekme pompaları ile benzin, zeytinyağı, mazot ve motor yağlarının çekilmesi işlemlerini güvenilir bir biçimde yapabilirsiniz.

Kalın olarak üretilmekte olan yağ pompaları 200 cst viskoziteyi geçen yüksek yoğunluklu yağların çekilebilmesi için kullanılmaktadır. Kalın yağ pompası olarak adlandırılan pompalar uçucu ve parlayıcı olmayan düşük yoğunluktaki sıvıların aktarımlarında etkili bir rol üstlenmektedir.

Manuel Yağ Pompaları

Fiziksel bir insan gücüne ihtiyaç duyarak çalışabilen bu pompalar elektrik motorunu akupte ederek kendisini çalıştırırlar. Yüksek ve üst düzey yoğunluklu olan, yanıcı ve parlayıcı yağlar ile birlikte kimyasal sıvıların çekilmesi işlemlerinde de manuel yağ çekme pompası modellerine ihtiyaç duyulur.

Yağ pompası satışını yapmakta olan Odaksan firmasının resmi internet sitesi olan odaksan.com.tr adresini ziyaret ederek kaliteli bir şekilde üretilmekte olan yağ çekme pompası modellerine detaylı bir şekilde göz atabilirsiniz.

Yağ Çekme Pompası Nasıl Seçilir?

Yağ transferi yapmayı planlıyorsanız ilk olarak çevreyi kirletmeyecek olan ürünler seçmeye dikkat etmeniz gerekiyor. Zaman tasarrufu ise çevreden sonra göz önünde bulundurmanız gereken bir diğer önemli detaydır. Size vakit kazandırabilecek pratik bir şekilde çalışan yağ çekme pompası modellerini seçtiğiniz zaman işlerinizin ilerleyişini daha hızlı bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Model ve markaların seçimini bütçenize göre belirleyebilirsiniz. Pek çok farklı marka ve model arasından seçim yaparken ayırdığınız bütçenizi göz önünde bulundurabilirsiniz. Yağ çekme pompaları fiyatları geniş bir yelpazede çoğu firmada yer almaktadır.


Araştırmalarınızı yapabilmek ve bütçenize uygun kaliteli yağ çekme pompalarına ulaşabilmek istiyorsanız Odaksan firmasının yağ çekme pompası modellerinin yer aldığı adresini ziyaret edebilirsiniz. Detaylı bilgiye ulaşabileceğiniz adres üzerinden siparişlerinizi de Odaksan firmasına iletebilirsiniz. Aklınıza takılan tüm sorularda firmaya ait iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.