Müşterilerine çok hızlı ve sorunsuz çözümleri sunmaktadır. Firmamız her alanda uzman kadrosu ile kırma eleme tesisive beton santrallerinde sorunsuz hizmet vermeyi kendisine ilke edinmiştir. Firmamız her zaman kaliteli hizmeti çok daha uygun fiyatlara sağlamaktadır. Firmamız tamamen çevre hassasiyetini düşünerek çalışmalarını yürütmektedir. Çevreye zarar vermeden insan sağlığına ve çalışanların güvenliğine önem vererek faaliyetlerini sürdürür.

Fabo Makine Geçmişi Ve Faaliyetleri

Fabo Makine olarak 2003 yılında İzmir'de 400 metrekare alanın 200 metrekaresi kapalı 2000 metrekaresi açık olarak faaliyetlerine başladı. Firmamız mobil kırma elemealanında 6 farklı seride makine üretimi yapmakta olup bu makinelerin gerekli alanlara kurulması hizmetini de beraberinde sunar. Firmamızın tüm bu hizmetlerini www.fabo.com.trweb adresinden inceleyebilir bizimle iletişime geçerek sorunlarınıza en kısa zamanda hızlı ve kaliteli çözümler bulabilirsiniz.

Hangi Alanlarda Hizmet Veriyoruz?

Firmamız taş kırma, eleme ve beton santralleri alanında kalite ve güven ile hizmet verir. Ayrıca firmamız tersiyer kırıcımakinesinin üretimi ve gerekli alanlara kurulumu konusunda hizmet veriyor. Firma kurulduğu günden bu zamana en çok önem verdiği konulardan bir tanesi iş güvenliği konusudur. Firma çalışanlarının güvenliğini ön planda tutarak önce güvenlik sonra çalışma anlayışını benimsemiştir.