Yemek masası modelleri markaların değişen koleksiyonlarında stillere göre farklı şekilde sunuluyor. Biev ise birçok farklı stili tek adreste toplayarak sizin için en ideal olan tasarımı anında bulmanıza olanak sunan bir kategori listesini sunuyor.

Biev Yemek Masası Modelleri

Biev sadece ev dekorasyonuz ve stilinize uygun değil aynı zamanda evinizin genel ebatlarına uygun olan çözüm önerilerini de listesi içinde yer veriyor. Yemek masası modelleri ebatlar açısında değişirken ayrıca ren, tasarım olarak da değişiyor.

Country, Retro, klasik, modern ve daha birçok stil ile uyum sağlayacak olan yemek masa modelleri uygun sandalye seçimleri ile de ürün kategorisinde bulunuyor. Yemek masası, sandalyesi, büfesi, konsolu, dresuarı ve daha birçok ürünü sunan Biev istediğiniz takımı oluşturmanızı sağlarken ayrıca setlere yer açıyor.

Onlarca farklı ürünün bulunduğu kategoride yer alan modelleri detaylı olarak incelemek için Biev resmi online alışveriş adresini ziyaret edebilirsiniz. Eviniz için en uygun olan seçimlerinizi yaparak siteden siparişinizi de tamamlayabilirsiniz.

Biev Yemek Masa Siparişi

Biev mağazalarının yanı sıra online alışveriş sitesinden faydalanarak tüm kategorilerini inceleyebilirsiniz. Biev mobilyaları arasında yerini alan yemek masaları ve setleri içinden ihtiyacınıza ve beğeninize en uygun olan seçimleri yapmak için adresini ziyaret edebilirsiniz.

Biev online alışveriş sitesinde siparişleriniz için ödemelerinizi kredi kartına tek çekim ya da taksit avantajı ile gerçekleştirme şansınız bulunuyor. Siteden yapacağını ürün alımlarınızda 100 TL ve üstü toplamlarda ise ürünler adresinize ücretsiz kargo ile teslim edilecektir. Sitenin e- bülten aboneliğine kayıt olarak kampanyalar hakkında anında bilgi edinebilirsiniz.