11 yaşında ki bir çocuğun Bolu'da ki imam nikahından sonra hamile bırakıldığı iddia edildi. Ünlü bazı sosyal medya hesaplarının da aralarında bulunduğu çocuk tecavüzü iddiası kısa sürede birçok kişiye ulaştı. Büyük tepkiler alan paylaşımla Diyanet'in fetvası yeniden gündeme taşınarak, Diyanet İşleri Kurumu yıpratılmaya çalışıldı. Bununla da kalmayarak, bunun yanı sıra bu vahşetin İslam'ın eseri olduğu iddia edilerek, İslam dini de aşağılanmaya çalışıldı.

Diyanet'i ve İslam'ı hedef alarak Müslümanları tahrik etmeye çalışan paylaşımın kısa sürede deşifre olmasıyla vahşet ortaya çıktı. Çocuklar üzerinden Diyanet'i ve İslam'ı vurmak isteyen kişilerin aslında çocuğu istismar ettiği ortaya çıktı.

KÜÇÜK KIZI BÖYLE KULLANDILAR

Birezilya'da çekilen ve hayatında Türkiye'ye dahi gelmemiş olan 11 yaşındaki kızın paylaşılan fotoğrafı Bolu'da çekilmemişti. İmam nikahı veya İslamiyet'le alakalı bir durumda hiç yoktu. Bilinçli olarak küçük kızın fotoğrafını ve hastalığını, çocuk tecavüzü olarak yayınların yalanı deşifre oldu. Siroz gibi hastalıklarda ortaya çıkan karın büyümesine benzer bir karaciğer hastalığından dolayı Birezilyalı küçük kızın hasta olduğu ortaya çıktı.

Geçen sene 12 yaşında olan bu küçük kız, bu sene 11 yaşında olarak çocuk tecavüzüne mağruz kaldığı iddia edilmişti. Oysa Birezilya'da geçen yıl şu ifadelerle masum kız gündeme gelmişti;

"Selam millet, bu genç bayan Sandy, sadece 12 yaşında popüler dansçının kızı. Küçük kız, Beytüllahim'deki çömlekler pekün Hastanesi'nde büyük karaciğer ve diğer sağlık sorunları ile hastaneye yatmış ama onun gücü, azmi, inancı ve herkesin yardımıyla bu savaş için mücadele etmeye değer. Sandy'nin yardıma ihtiyacı var ve onun büyük rüyasını gerçekleştirmek için sunucu Rodrigo Faro ile tanış."

Bu mesajla küçük kıza yardım talebinde bulunan paylaşımlar başlamıştı. Ancak Türkiye'de bir yıl aradan sonra küçük kıza yardım için değil, onu istismar ederek Diyanet kurumuna ve İslam'a saldırmak için fotoğrafını paylaştılar.

KÜÇÜK KIZIN VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI

Beyaz Gündem olarak Birezilya kaynaklarından edindiğimiz video da küçük kız, hastalığı nedeniyle böyle yardım istiyor. Ancak bir takım kimselerin küçük masum kıza merhamet duygusu yerine, İslam'a nefret duygusu kabarıyor. Bunun neticesi olarak karaciğer hastalığından şişen küçük kızın karnı, hamilelik iddiasıyla Türkiye'de gündeme taşınmak isteniyor.

Kaynak: Beyaz Gündem