Dünya genelindeki kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çekmek için çıkarılan ancak feminizm akımının kutsal gününe dönüştürülmek istenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için önceki akşam İstanbul Taksim Meydanı’nda yürüyüş düzenlendi. ‘Feminazi’ ayini olarak yorumlanan yürüyüşte CHP, HDP ve Mor Çatı gibi sözde kadın STK’ların örgütlediği feministler iğrenç sloganlar attı, ahlâk dışı pankartlar açtı.



YÜRÜYÜŞ DEĞİL ‘FEMİNAZİ’

Ar ve edep kavramlarının anlamını yitirdiği, kadınlık izzet ve şerefinin bizzat kadın haklarını savunduklarını iddia edenler tarafından tarumar edildiği yürüyüşe, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve HDP Milletvekili Filiz Kerestecioğlu da katıldı. Yürüyüşte iğrenç sloganlar atıldı, ahlakdışı pankartlar açıldı. Alman DW kanalının canlı yayın yaptığı, Almanca pankartların açıldığı eyleme Nazi artıklarının öncülük ettiği görüldü. LGBTİ, Kaos GL adlı sapkın oluşumların da yer aldığı yürüyüşte, alkol su gibi aktı. Aleni bir şekilde erkek düşmanlığı yapılan yürüyüşte; aile, din ve devlet aleyhine birçok döviz açıldı, slogan atıldı.


YÜZ KIZARTAN PANKARTLAR

Taksim’deki feminazi yürüyüşünde açılan “Or..pu”, “Yeşili Sev Klitorisi Okşa”, “Yılın En Sürtüğü”, “Sütyenleri Yak”, “Memeler Başkaldırdı”, “Memelere Özgürlük”, “Kaltak in, Makbul out” şeklindeki ahlaksız pankartlar görenlerin yüzlerini kızarttı.


AİLEYE KİN KUSTULAR

Aile düşmanlarının cirit attığı eylemde, “Aile Birliği Kusmuğa Benziyor”, “Aile Değil Kadınız Feminist İsyandayız”, “Bir Kadının En Önemli Çeyizi İsyankar Ruhudur”, “Erkeğe Yâr Olmayacağız”, “Dolapta Zıkkımın Kökü Sokakta İsyan Var”, “Kadınlar Yemek Değil Devrim Yapar”, “Seviyorsan Candan Boşan Gel Kocandan”, “Boşanmayı Engellemek İsteyen Evlilik Kurumunu Kaldırsın”, “B.k Yiyesiceler”, “Düğününe Değil Boşanma Davana Gelirim” dövizleri açıldı.


DİN DÜŞMANLIĞI

Din düşmanlığı da sergilenen eylemde “Eylem ve Havva’nın Aşkına Devlet Mani Olamaz”, “Biz Erkeklerin Kaburga Kemiğinden Yaratılmadık Erkekler Bizim Vajinamızdan Çıktı”, “Ben Sana Kanmam Müftü”, “Kadınlar Yoksullaşırken Diyanet Zenginleşiyor” şeklinde provokatif yazılar taşındı.


SAPKIN TERÖR YANDAŞLARI

LGBTİ sapkınlarının yanısıra PKK ve DHKP-C yandaşlarının da katıldığı feminist yürüyüşte sık sık terör yandaşı sloganlar atıldı. DHKP-C üyeliğinden tutuklanan ve üniversitedeki görevinden ihraç edilen Nuriye Gülmen’in fotoğrafının olduğu dövizler taşıyan provokatörler, “Direniş Yaşatır” sloganları attı. Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin’de terör unsurlarına kök söktüren kahraman Mehmetçik’e de dil uzatan provokatörler, “Savaşa Akan Paralar Kadınların Cebinden Çıkıyor” yazılı dövizlerle de kimlere hizmet ettiklerini açıkça göz önüne serdiler. 



Kaynak: Yeni Akit (Faruk Arslan)