Atiker Konyaspor, Kayacık Tesisleri'nde antrenman yapıyor. Başarılı sporcu Petar Filipovic, antrenmandan önce basın mensuplarına açıklama yaptı. Filipovic açıklamasında, geçen hafta Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşmada 1-1 berabere kaldıklarını ve maçta rakip futbolculara gol pozisyonu için çok fırsat vermediklerini belirtti. Başarılı bir takım olduklarını ifade eden Filipovic, başarılarının devam edeceğine inandığını ifade etti.

Filipovic: Fenerbahçe Maçında Puan Almak İstiyoruz

Filipovic, Fenerbahçe ile hafta sonu karşılaşacakları Spor Toto Süper Lig maçına ilişkin de açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'yi ligin en güçlü ekiplerinden biri olarak gören Filipovic, başlarda ligde iyi performans gösteremediklerini ama şu anda çıkışta olduklarını belirtti. Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki ilk maçta, Rusya temsilcisi Zenit ile oynadı. Bu maçta da iyi bir performans sergiledikleri ifade eden Filipovic, biz de son 6 karşılaşmamızı kaybetmedik şeklinde konuştu. Son maçlarda çok iyi performans sergilediklerini belirten Filipovic, Fenerbahçe maçında da puan ya da puanlar almak istiyoruz şeklinde değerlendirme yaptı.

Antrenmana Tedavisi Devam Eden Futbolcular Katıkmadı

Atiker Konyaspor, 16 Şubat Cumartesi günü Spor Toto Süper Lig'in 22. haftası deplasmanda Fenerbahçe ile yapacakları maça hazırlanmaya devam ediyor.

Başarılı teknik direktör Aykut Kocaman ile gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Koşu, pas çalışması, topla oyunun ve ardından çift kale maç ile idman tamamladı.

Kayacık Tesisleri'ndeki antrenmana, tedavilerine devam eden Paolo Hurtado, Ömer Ali Şahiner, Fallou Diagne ve Jens Jonsson katılmadı.