Avengers 2 ; mayıs ayının ilk günün de vizyonlar da yerini alacak. Ve süre yaklaştı da film hakkın da konuşulan kelimeler yazılar ve eleştiriler giderek artacak duruma geliyor. Filmin içerin de yine Bilim Kurgu,Aksiyon,Fantastik,Macera,Savaş bulacağımız gibi, arkadaşlık, iş birliği, azim, mücadele, iyilik, kararlılık, azim ve mücadele de bulacağız. Yönetmen Joss Whedon ile bir fantastik film de daha buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Filmin fantastik olarak çekilmiş olması gerçekçi film sevenlerden açısından bir yanıldı oluştursa da filmin bir Amerikan filmi olması yine de izlenebilir olduğu kanısını uzun yıllar bize sunduklarını filmlerle göstermiş durumdalar. Ayrıca oyuncu kadrosun da ki şu isimler de izlenmesi için büyük bir etken konumun da, Robert Downey, Jr. Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson , Chris Evans, Gwyneth Paltrow, seslendiren ise; Vin Diesel; senaryo ise Stanlee, Joss Whedon ve Jack Kirby’E ait.

Bu başarılı seri olma yolunda ilerleyen filmin yapımcısı ise ; Stan Lee VE Kevin Feige. Serinin ilk filmi de büyük yankı uyandırmış ve devamının gelmesini sağlamıştır. Böylelikle bize arama motorlarını  Avengers 2 izle ve ya filmi kendi dilinde izlemeyi sevenler için Avengers 2 altyazılı izle ve sadece Türkçe karşılığını bilenler için de Yenilmezler Ultron Çağı izle yazdıracak bir film ile karşı karsıyayız. Filmin içeriğinden de bahsedecek olursak, serinin ilk filmine benzer nitelikte bir birliktelik göreceğiz. Iron Man Tony nin başı çektiği bu seride hepsi ayrı ayrı ve tek tek bir filme konu olabilecek nitelikte süper kahramanlar, aslında unutulmuş ve pekte yaygın ve aktif olarak kullanılmakta olmayan bir tür barış koruma programını hayata geçirmek istemeleri ile başlar. Ancak işler pek rayın da gitmez ve bir süre rayından çıkmaya başlar ve çıkar. İnsan yapımı olan güçlendirilmiş ve oluşturulmuş bir yapay zeka ‘’ Ultron ’’ diye adlandırılan bir kötülüğün eline canice ve haince planları gerçekleştirme fırsatı geçer.

Birbirinden farklı özellikleri olan süper kahramanlarımız onu durdurup planlarını engellemek için güçlerini birleştirip karşısında tek vücut olmak için birleşme kararı alırlar. Ve bu bir bölgele sınırla kalmayıp tüm dünyaya yayılan bir savaş başlar. Sonucu bizleri şimdiden meraklandıran bu savaşı izleyip değerlendirmek için mayıs bir’e kadar vaktimiz var. Filmi teknik açıdan bir kez daha ele alacak olursak fragman da görüldüğü üzere sahne geçişleri çok başarılı bir film ve her açıdan seyirciyi filmin içine sokmayı başarmış. Toplamda 113 dakikalık film de sinema severlerin bir ara isteyeceğinden kuşkum yok çünkü bunu yapmak istemezler. Bir savaş görmemize rağmen süper kahramanlarımızın kendi arasın da geçen diyalogları bizi gülümsetmeyi başarmaktadır.