Her yıl 23 Mart - 30 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Bediüzzaman Haftası kapsamında yoğun çalışmalar yürüten Risale-i Nur Enstitüsü bu yılda Bediüzzaman Haftası için çalışmalarını sürdüyor.

19 MART'TA HALİÇ KONGRE MERKEZİ'NDE

"Müsbet İman Hizmeti" başlıklı organizasyonu tertipleyen Risale-i Nur Enstitüsü ve Şekercihan Derneği, programı İstanbuş Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceklerini duyurdu. Yapılan açıklama kapsamında organizasyonun 19 Mart 2017, saat 14:00'da gerçekleşeceği kaydedildi.

Vefatının 57. yıl dönümünde arkasında bıraktığı en önemli eseri Risale-i Nur ile anılacak olan Bediüzzaman Said Nursi, İstanbul Sütlüce Haliç Kongre Merkezi'nde ki organizasyonun yanı sıra, tüm Türkiye'de de anılacak. Bediüzzaman Haftası kapsamında yapılacak olan programlar; Türkiye geneli seminerler, konferanslar ve paneller organize edilecek.

NİHAT DERİNDERE VE DURSUN ALİ ERZİNCANLI KONUK OLACAK

Sözlerin sultanı Kuran-ı Kerim'in tilavetiyle başlayacak olan İstanbul Sütlüce Haliç Kongre Merkezi'nde ki organizasyon, "Müsbet İman Hizmeti" konulu sinevizyon gösterisiyle devam edecek. Organizasyonda konuşmacı olarak ise, M. Nihat Derindere katılırken, şiir dinletileriyle de Dursun Ali Erzincanlı organizasyona renk katacak.


Kaynak: Beyaz Gündem