Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin vefatının 57. Senesinde ve Bediüzzaman Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen anma programı 19 Mart 2017 Pazar 14:00 itibariyle bu sayfadan canlı olarak yayınlanacaktır.

PROGRAM İÇERİĞİ

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayacak olan program, açış konuşmaları ile devam edecektir. Organizasyona özel Risale-i Nur Enstitüsü ve Şekercihan Derneği tarafından hazırlanan “Müsbet İman Hizmeti” konulu sinevizyon gösterisiyle program devam edecektir.

Konuşmacı olarak M. Nihat Derindere’nin katılım göstereceği organizasyonda, şiirleriyle Dursun Ali Erzincanlı’da renk katacak.

CANLI YAYIN BİTTİ - PROGRAMI ARŞİVDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

PROGRAMA KATILIM

19 Mart 2017 Pazar günü saat 14:00’da gerçekleşecek olan Bediüzzaman Said Nursi’yi anma programı İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde (Sütlüce) gerçekleşecektir. Hanımların da katılabileceği program için çocuklara özel programda hazırlanmıştır.

Katılımın ücretsiz olduğu Bediüzzaman’ı Anma programı için Metrobüs ile gelecek katılımcılar için Halıcıoğlu durağından servisler kaldırılacaktır. Daha detaylı ulaşım imkanları için 0 212 532 66 99 nolu Risale-i Nur Enstitüsü telefon numarasından veya iletişim sayfalarından bilgi alabilirsiniz.

Programa çeşitli nedenlerden dolayı katılamayacak olan ve bu coşkulu atmosferi yakalayamayacak olanlar içinde canlı yayın imkanlarıyla bir nebzede olsa programı takip edebilmeleri sağlanacaktır. Dost TV ve TV 111 kanallarından gerek uydu gerekse internet üzerinden yayını izleyebilme imkanı sunulacaktır. Ayrıca program Beyaz Gündem’den bu sayfa üzerinde de canlı yayınla verilecektir.