Ben oluşumlarının da birçok farklı türü olabilir. Bu oluşumun tedavisi için de birçok farklı teknolojik tedavi yöntemi geliştirildi. Lazerle uygulama, özellikle günümüzde en çok tercih edilen son derece pratik bir yöntem. Geçmişte bu yöntem cerrahi müdahale ile tedavi edilirdi ancak günümüz modern tıbbi uygulamaları ideal çözümleri de beraberinde getirdi.

Lazerle Ben Aldırma

                Ben aldırma işlemi ile Genel Cerrahi bölümü ilgilendiği gibi günümüzde modern estetik cerrahi hastaneleri de ideal çözümleri sizlere sunar.

Nevus tedavisi adı da verilen lazerle ben aldırma son derece pratik bir işlemdir. Et beninin durumu her ne olursa olsun damar benleri hariç tüm et benlerini tek seansta sorunsuz şekilde alabilmek de mümkün hale geliyor.

Et benlerinin herhangi bir yöntem ile alınması kesinlikle zararlı değildir. Lazerle ben aldırma işleminde bölgeye uygulanan NEVUS ismini verilen radyo dalgaları kullanılarak et beninin dönüşüme uğraması sağlanır.

Tabi ki zaman içerisinde bu et beni düşer ve yerinde kısa süreli bir kabuk oluşur. Bu kabuk oluşumunun ardından ise 2 ya da 3 aylık bir zaman dilimi içerisinde et beni alınan bölge tamamen normale döner.

Ameliyatsız Ben Tedavisi

                Ben tedavisi, aslında meydana gelen dokunun esas nedeninin araştırılması ile doğrudan alakalıdır. Damar benleri hariç hemen hemen tüm ben oluşumlarında ameliyatsız ben tedavisi kullanabiliriz.

Lazerle buharlaştırma, radyofrekans dalgaları ile buharlaştırma ya da son olarak dondurarak ben parçalama gibi yöntemler ile cerrahi müdahale harici tedavi yöntemleri son derece makul. Ancak damar benleri oluşumunda cerrahi müdahale kaçınılmaz bir tedavi yöntemidir.

Ben Alma Fiyatları Ne Kadar?

                Tabi ki ne olursa olsun dikkat ile uygulanması gereken bir tedavi biçimi. Günümüzde modern estetik cerrahi hastaneleri ya da uzmanları, bu konuda sizlere ideal tedavi seçenekleri sunar.

Ben alma fiyatları benin durumu ve sayısına göre fiyatlar ciddi anlamda farklılık gösterir. Tabi ki kendi içerisinde de bölünen lazer tedavi uygulamaları arasında da fiyat farkları söz konusudur. Bu nedenle öncelikle teşhis ve ön tanı aşamasının ardından tedaviye yönelik bir fiyat alabilmeniz daha makul olacaktır.

Randevu ve İletişim Numaraları

Tel: 0 (232) 504 00 00

Cep ve Whatsapp: 0 (533) 963 54 45