Deniz ile buluştuktan sonra 3 yıldır tüm dünyanın gözdesi olan lüks yat Solandge Bodrum’da demir attı. Dünyanın en pahalı kiralık yatı olan Solandge çok sayıda dünya starı, iş adamı ve kral tarafından kiralanmış, dünyanın en popüler tatil kıyılarında objektiflere yansımıştı. Lüks yatın son konuğu ise Suudi Kraliyet ailesi oldu. Suudi Prens, ailesi ve 10 manken ile yatta muhteşem bir tatil yapıyor.

Suudi Kraliyet ailesinin tatil için tercih ettiği ülke ise Türkiye! Akdeniz koylarında görüntülenen Solandge ardından rotasını Bodrum’um muhteşem kıyısına çevirdi. Bodrum’da demir atan yat bir süre konuklarının Bodrum güneşinden faydalanmasını sağladı. Bu esnada yat içerisindeki mankenlerin yüksek sesli müzik eşliğinde dans ettikleri de kameralara yansıdı.

Lüks Yat Solandge Kirası Haftalık 1 Milyon Euro

Sahip olduğu konfor ve teknik özellikleri ile adeta hayalleri süsleyen lüks yat Solandge haftalık 1 milyon Euro karşılığında kiralanabiliyor. Yat içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzları bulunuyor. Aynı zamanda spa merkezi, sinema salonu, iki adet mini denizaltı yer alıyor. Lüks bir daire ve lüks bir misafirhane de Solandge içerisinde bulunan mekanlar arasında mevcut.

Yatın en çok ilgi gören bölümü ise güvertesi... Geniş bir oturma grubu ile havuzu bulunan güverte huzur veren, dinlendiren bir dekorasyon stili ile döşenmiş. Zira yatı daha önce kiralayanlar ile Son konuğu olan Suudi Kraliyet ailesi en çok güverte bölümünü kullanıyor. Güneşlenmek için de alanları bulunan güverte objektiflere yansıyan görüntüleri ile tüm tatilcilerin hayalini süslemeye başladı.

Uzun süre Bodrum’da demir atarak bekleyen Solandge bir sonraki rotası ile de gündemde... Solandge yönünü Yunan Adaları’na çevirecek. Suudi Kraliyet ailesinin tatil için bir sonraki durağının Yunan Adaları olacağı yönünde bilgi geldi.