İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün ünlülerin dünyasına yaptığı uyuşturucu operasyonunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Gözaltına alındıktan sonra, “İfade verip gideceğim” diyen Çağatay Ulusoy için ek süre alındı.
 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, dün yaptığı operasyonlarda, ünlü oyuncular Cemal Hünal, Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Can Yurtsevdi ve Seren Katırcıoğlu'nun da olduğu birçok ünlü isim gözaltına almıştı. Gözaltına alınan kişi sayısı 42’yi buldu.

 
Zanlılardan Cenk Eren ve Cemal Hünal dün akşam saatlerinde serbest bırakılırken, gece geç saatlerinde oyuncu Selen Katırcıoğlu’nun da aralarında olduğu 3 kişi daha serbest bırakıldı.
 

En çarpıcı gelişme ise Çağatay Ulusoy cephesinde yaşandı. Gözaltına alınan Çağatay Ulusoy, Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, basın mensuplarının sorularına, “İfade verip gideceğim” karşılığını vermişti. Ulusoy, akşama sahne alacağını hatırlatarak, programa yetişeceğini söylemişti.


Çağatay Ulusoy, Adli Tıp Kurumu’ndan emniyete getirilirken de, basın mensuplarının “Niçin gözaltındasınız?” sorusuna,”Vallahi biz de bilemiyoruz” derken, bir basın mensubunun, ”Evinizde uyuşturucu bulunduğu yönünde iddialar var” demesi üzerine suskun kalmıştı.

 
Diğer taraftan, Çağatay Ulusoy ve Ayşe Selin Boronkay hakkında "uyuşturucu temini" ve "yer gösterme" iddiasıyla işlem yapıldı.
 

Öte yandan, gözaltında bulunan Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’nın da aralarında bulunduğu diğer şüpheliler için polis ek gözaltı süresi istedi. Rotahaber'in aldığı bilgiye göre, Çağatay Ulusoy’un 4 günlük gözaltı süresinin sonuna kadar bekletileceği ve son gün olan pazartesi günü adliyeye sevk edilebileceği belirtiliyor.


Kaynak: Rota Haber