İnternetten televizyon kanalları, diğer televizyon kuruluşlarına göre çok daha sonra yayına girmiş olsa da günümüz teknolojisinde neredeyse evdeki televizyon izlenme oranına yaklaşmış durumdadır. Sitemiz diğer canlı TV izleme siteleri arasında yerini 2013 ‘de almıştır. Yayın akışları ve site kodlanışı bakımından diğer yazılım sitelerine göre daha özenli ve titizle hazırlanarak izleyicilerinin istek ve önerilerine göre hizmet etmekle beraber kalitesinden hiçbir şekilde ödün vermeden yoluna devam etmektedir.

Canlı tv izle


İnternet üzerinden Canlı olarak TV izleyebilme imkânı sunan sitemiz, kendisine özgü bir şekilde izleyici kapasitesine sahiptir. Ayrıcalıklı olarak diğer yayın kuruluşlarından farklı olarak sunmuş olduğu kategori formatlarıyla farklı bir imaj yaratırken, HD olarak güncel haberleri, spor haberlerini, müzik kanallarını, sinema kanallarını, magazin haberlerini ve diğer yayın kuruluşları ile anlık olarak hizmet veren tek kuruluştur. Hizmetlerimize profesyonel olarak yaklaşmakta ve hizmet kalitesine göre hareket yapımız olduğundan diğer kuruluş firmaları ile aramızdaki farkı her geçen gün arttırmaktayız. Canlı Tv izlemenin en kaliteli, en iyi ve en güzel yolu ecanlitvizle.gen.tr adresini ziyaret etmenizi öneriyoruz.

Genel olarak tüm yurt içi ve yurt dışına vermiş olduğumuz hizmetlerle, gelen kullanıcılarımız için sansüre önem vererek kullanıcılarımızı rahatsız edici program, dizi ve sinema filmleri yerine medya içerisinde yer alan RTÜK kurallarına uygun olarak gösterilen aktif olan televizyon kuruluşları üzerinde yayınlanan program, dizi, eğlence, medya, haber vb gibi yayınları aracı olarak sizlere getiriyoruz.
Hizmete girmiş olduğumuz günden bu yana siz değerli kullanıcılarımıza canlı olarak yayın yapan televizyon kuruluşların hepsini sitemiz üzerinde tek tıklama ile elinizin altına getirerek full hd görüntü kalitesi ile izleme imkânı sunuyoruz.

2013 yılında aktif olan sitemiz bu güne kadar hiçbir şekilde sorun teşkil etmezken, yayına başladığı günden bu yana popüler yayın kuruşlarına ait yayınları en iyi şekilde internetten kullanıcılara aktarma hizmetini sağlayarak sektörde zirve olma yolunda ilerliyoruz.