İrlanda’nın Lisburn kentinde yer alan bir Coca Cola fabrikasında içecek kutularında dışkı izine rastlandı!

Yıllardır sosyal medyada  “Kolanın içinde böcek kanı var, alkol var” gibi söylentiler ile gündeme gelen Coca Cola için ciddi bir iddia daha bu iddiaları aratmadı. Bu durum hem Coca Cola üreticilerini hem de sevenlerini bir hayli üzeceğe benziyor. 

İngiliz medyasında yer verilen habere göre, fabrikadaki kola kutularının üzerinde dışkı izine rastlanmasının hemen ardından polis harekete geçti. Bunun üzerine Coca Cola, ‘söz konusu durumun piyasadaki içecekleri etkilemediği ve konu hakkında gerekli önlemlerin alındığı’ yönünde bir açıklama yaptı ama tabii ki bu açıklama gündemde önemli yankı uyandırmasına engel olamadı.

Haberin daha ilginç tarafı ise, kutulardaki dışkı izine, Almanya’dan gelen kutu kolalarda rastlanmış olması. İddiaya göre fabrika çalışanları duruma şu şekilde bir açıklama getirdi: “Kamyonlarda uzun süre yolculuk yapan işçiler zor durumda kaldıklarından dolayı tuvalet ihtiyaçlarını kutulara gidermiş olabilirler.”

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Coca Cola yetkililerinin duruma ilişkin yeni açıklamalar yapıp yapmayacakları ise merakla bekleniyor.

Kaynak: Beyaz Gündem (Hatice Yazar)