Hasan Karacadağ Türk korku sinemasının kuşkusuz en yetenekli yönetmeni, hem cin temasını uygun olarak sinemaya aktarması hem de çekim teknikleri ile oldukça başarılı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Dabbe serisi ise çekildiği ilk filmlerinden itibaren konu bütünlüğünden uzak bir yol izliyor.
 
Beşinci filmde bu durum yeni bir hikaye ile karşımıza çıkmaktadır. Yani aslına bakılırsa, karakterlerimiz bu konuda daha önceki filmlerden tamamen bağımsız bir şekilde tercih edildiği için bazı sorunların ortaya çıkması söz konusu olmaktadır. Gelelim 5. Filmin konusuna, Dilek ve Ömer mutlu bir evlilik yaşamaktadırlar. Birkaç gün öncesinde evlerine hırsız girmiş ve bu durumda bazı sorunların ortaya çıkmasına neden olmuştur. Dabbe 5 izlemek için full online film izle adresini ziyaret edin.

Dilek gece uykuya daldığı zaman rüyasında farklı şekiller ve bir takım suretlerin kendine fısıldadığını görür. Musallat olma noktasına gelen bu suretler yavaş yavaş Dilek uykudan uyandıktan sonrada onunla ilgilenmeye başlarlar. Bu durumu başlarda Ömer soyguna bağlasa bile artık iş içinden çıkışmaz bir hal alacaktır.

İş içinden çıkılmaz bir hal alınca çiftimiz Belkıs Hoca adında bir hocanın yolunu tutar. Bu sefer uzun mesafeler ve ıssız bir köye gelen çiftimiz Belkıs Hoca’nın yardımıyla içinden çıkılması çok zor gibi gelen bu durumdan kurtulmayı başarabilecekler mi? Eğer başaramazlarsa durum daha da zor bir hal alacağa benzemektedir. Film tema olarak geçmişte yapılan hataların insanların ne kadar zor duruma düştüklerini ön plana çıkarmaktadır. Geçmişte yapılan hatalar ilerleyen dönemlerde tekrardan karşınıza çıktığında gerçekten içinden çıkılması zor durumlar ile karşılaşmanız söz konusu olmaktadır. Bu durumda ilerleyen zamanlarda daha büyük sorunların ortaya çıkması anlamına gelmektedir. Dabbe 5 izlemek için  sitesini ziyaret edin.


Dabbe serisinde ilk film dışında istenilen gişe başarısının tam olarak yakalanılmaması birbirine benzer konuların tekrar etmesinden mi kaynaklanmaktadır?