Bayanların takı ve ziynet eşyasına önem gösterdiği kadar erkeklerde yüz yıllar öncesinden günümüze kadar bazı gümüş yüzük, bileklik ve tesbih kullanımlarını sergilemişlerdir.

Erkeklerin ve bayanların parmaklarını süsleyen gümüş yüzük ürünleri her dönemde ve her kültürde yerini korumayı başarmıştır. Yüzükler aşkın, sevginin, sadakatin ve sonsuzluğun sembolü olmuşlardır. Tarihte çeşitli anlamlar taşıyan şekiller, tarihler ve harfler ile bürünen gümüş yüzük modelleri yüzüklerin dili olduğunuda bir kez daha göstermiş oluyor. Yüzükler yeri geldiği zaman iki insan arasındaki ilişkiyi sembol ederken kimi zaman ise devlet otoritesinide ifade etmektedir. Yüzüğün anlamlı bir aksesuar olduğu gibi alışkanlık halinede gelmesi bu durumda kaçınılmaz olmuştur diyebiliriz.

Yüzük Ölçüsü

Herkesin parmak uzunlukları ve genişlikleri farklı olduğu gibi yüzük ölçüleride farklılık gösterebilmektedir. Gümüş yüzük, alyans ve diğer yüzük çeşitlerinde parmağınıza tam uygun olabilmesi için öncelikli olarak yüzük ölçünüzün alınması gerekebilir. Yüzük ölçüsü için en yakınınızdaki kuyumcuya gidebilirsiniz veya yüzüğünüze taktığınız parmaktan yola çıkarak fikir edinebilirsiniz ancak en doğru teknik kuyumcuya giderek doğru bir ölçünün alınması olacaktır.

Erkek Yüzük

Gümüş İşlemeli Yüzükler ile Tarzınızı Yansıtın

Sade, taşlı, şekilli ve mineli gümüş yüzük modelleri günümüzde bir çok kişi tarafından tercih edilen modeller arasındadır diyebiliriz. Elbise, ayakkabı ve diğer aksesuarlara uyumlu olarak alınan yüzükler genellikle stilinizi yansıtmanızada yardımcı oluyor diyebiliriz. Erkek yüzük, tesbih, bileklik ve kolye gibi ürünleri kombin yaparak daha fazla hoş bir görüntü elde edilebilir.

Günlük gümüş yüzük çeşitleri için seçim yapmakta kararsızsanız sade renkli ve gözü yormayacak kadar tasarımı olması yeterlidir diyebiliriz. Siyah ve gümüş grisi dışındaki renkler göze çok çarpacağı için elbiseleriniz ile sürekli uyum sağlamayabilir bu yüzden siyah ve gri renkte olmaları avantaj olabilir.
Tasarım konusunda da fazla detaylı olmaması gözü yormamak açısından avantaj sağlayarak sade ve şık bir görüntü sağlayabilir.

En Kaliteli Gümüş Yüzük Modelleri Takıhan’da Sizleri Bekliyor!

Türkiye’nin en güvenilir ve en kaliteli adresi Takıhan onlarca ürünüyle takı sektöründe lider firmalar arasındadır. Edindiği müşteri memnuniyeti ilkesi ile kusursuz hizmet sunarak takı ve tesbih sektöründe en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlara sizlere sunmaktadırlar!