Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mali'de mevkidaşı ile birlikte düzenlediği basın toplantısında konuştu Erdoğan açıklamlarında Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'ndan da bilgiler aktardı. İşte o açıklamalar;

2348 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Erdoğan, "Bizim Suriye'de terörle mücadelemiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Şu ana kadar, 2348 teröristi etkisiz hale getirdik. Her kim eli kanlı çeteleri belli bir din ya da etnik kimlikle özdeş hale getiriyorsa o teröristin ekmeğine yağ sürüyor demektir" dedi.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bütün teröristleri bu bölgeden temizleyene kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Asla durmak yok. Şehitlerimiz oluyor, canımız da yanıyor. Ama biz biliyoruz ki, şehadet makamlar üstü bir makamdır. Bu da bizim mehmetçiğimizin gurur ifadesidir" şeklinde konuştu.

HEDEFLERİ HEP MÜSLÜMANLAR OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "DEAŞ, El Kaide ve Boko Haram gibi örgütlerin öncelikli hedefi, her zaman Müslümanlar olmuştur. Bu hususta özellikle batılı ülkelerin daha çok hassasiyet göstermesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Beyaz Gündem