Trabzon'da konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 9. senesi münasebetiyle rahmetle andı. Muhsin Yazıcıoğlu için konuşmasında özel bir yer ayıran Erdoğan, bugün itibariye etkisiz hale getiriken terörist sayısının ise 3747 olduğunu kaydetti.

TEBESSÜM ETTİREN MÜNBİÇ PANKARTI

Trabzon'dan halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam karşısında açılan pankart nedeniyle konuşmasına ara vermek durumunda kaldı. Konuşmasına ara veren Erdoğan pankartı halkla paylaşarak yorumladı ve tebessüm etmekten kendini alıkoyamadı.
Erdoğan, "Tam da karşıma koymuşlar. Ne yazıyor orada? 'Bizi Münbiç'e götür, Afrin'den bir şey anlamadık.' Hey Allah'ım Yarabbim! İnşallah hayırlısı olsun, götürmeden işi bitirelim" ifadelerini kullandı.

TEL RIFAT FETHİ KISA SÜRECEK

Erdoğan, "Bunların derdi terörle mücadele değil. Kararımızı verdik ve sahaya girdik. Kısa sürede Tel Rıfat'ı da kontrol altına alıp harekatı hedefine ulaştıracağız. Muhataplarımızdan Münbiç konusunda da bize verilen sözlerin yerine getirilmesini talep ediyoruz. ABD'nin bir an önce Münbiç'in denetimini terör örgütlerinden alması gerek" şeklinde konuştu.

Kaynak: Beyaz Gündem