Size önerilen, piyasada yer alan diğer yöntemler itibar etmemeniz. Kesin ve etkili çözüm için penis büyüklüğü değiştirilebilir mi sorusunun yanıtına evet, ameliyat ile değişim mümkün şeklinde yanıt verilir. Eğer sizin de penis boyutu ile alakalı olumsuz düşünceleriniz varsa, aşağıda verilen detaylara göre hareket edebilirsiniz. İşte, penis boyu hakkında yapılabilecekler…

Ameliyat ile Penis Boyu Büyütme

Penis boyutunun değişmesi için etkili ve kesin çözüm ameliyat olmak. Bunun için mutlaka yapmanız gereken, doktor kontrolünde ameliyatı talep etmek. İlk olarak doktor tarafından muayene dilecek ve yaşadığınız problemler hakkında bilgi vereceksiniz. Doktorunuzun incelemesinin ardından kısa süre içinde operasyon türünün belirlenmesi ve ne şeklide ameliyat olunacağının bilgisinin verilmesi söz konusudur.

Penis Boyu Büyütme;

Ameliyat için dikkat etmeniz gereken bu alanda uzman olan bir doktoru seçmek. Önermiş olduğumuz doktor, bu alanda binlerce ameliyatı olan bir doktor olduğundan, deneyim konusunda sıkıntı yaşamayacaksınız. Yapılacak olan operasyonlar ile ilgili net bilgiye sahiptir. Sizin tek yapmanız gereken, doğru bilgileri sunarak rahatsızlık duyduğunuz hususlar hakkında bilgi vermek. Sonrasında gereken müdahalenin eksiksiz şekilde gerçekleşmesi sağlanacaktır.

1. Numaralı Operasyon

Penis büyütme işlemi için ilk olarak yapılabilecek olan operasyonlar içinde 1 numaralı penis büyütme operasyonu yer alıyor. Bunun için yapılması gereken direkt olarak operasyonun gerçekleşmesi için publis kemiği ile penis kökü arasında olan penis tutucuların ortadan kaldırılması. Penisin tutucularının ekarte edilmesi ile penisin 2 santim ile 5 santim arasında büyüme göstermesi söz konusudur. Penisin tutucu bağlarının kaldırılması penis boyutunun büyümesi için tercih edilen operasyonlar arasındadır.

Doktor Tarafından Yapılan Ameliyat;

Penisin kalıcı şeklide büyümesini sağlayacaktır. Penis boyutunun büyütülmesi için gerçekleşen ameliyatta doktor fundiform ve süspansör ligament bağların kesilmesini sağlar. Penis büyütme ameliyatı ile sonucunda kalıcı ve etkili bir sonuç alacaksınız. Doktorun bu alanda uzman olması sayesinde, herhangi bir şekilde tedirgin olmanız söz konusu olmuyor. Dilediğiniz şekilde penisin büyütülmesi için harekete geçebilirsiniz.

2 Numaralı Operasyon

Penisin büyümesi için geliştirilmiş olan yöntemler arasında 2 numaralı penis büyütme ameliyatı da yer alıyor. Doktorunuzun sizin penisiniz büyütülmesi için bu operasyonu uygun görmesi durumunda direkt olarak bu operasyon dikkate alınacaktır. Operasyonun gerçekleşmesi ve direkt olarak peniste en az 2 santimlik bir büyümenin olduğunu göreceksiniz. Bu ameliyatta amaç mesafe büyümek. Penis ucu ile kökü arasındaki mesafenin arttırılarak penisin büyütülmesi üzerinde etkili olacaktır. Sıkıntı yaşamadan gerçekleştirecek olduğunuz bu operasyon sayesinde direkt olarak büyümenin olduğunu göreceksiniz. Testis torbaları ile penis ucu kısmındaki mesafenin ciddi oranda değişmesi ile peniste büyümenin olduğunu göreceksiniz.

Uzman Doktor ile Ameliyat;

Ameliyat uzman doktor ile yapılır. Bu durumda direkt olarak kişinin başarılı bir operasyon geçirmesi sağlanır. Uzman doktorun bu alanda yapmış olduğu çok sayıda ameliyat olduğundan profesyonel penis büyütme ameliyatı gerçekleşmiş olur. Sonucunda herhangi bir problem yaşamadan, direkt olarak penisinizin büyüdüğünü göreceksiniz. Kalıcı bir şekilde 5 santime kadar peniste büyüme söz konusu olacaktır.

3 Numaralı Operasyon

Penis büyütme operasyonu 3 numaralı penis büyütme operasyonu ile de sağlanıyor. Bunun için skrotum adı verilen bağların uzatılması sağlanıyor. Kişinin penisinin uzaması bu bağlardaki salınım ile gerçekleşiyor. Tercih edilen bir ameliyat türü olduğundan, gönül rahatlığı ile penis büyütülmesinin bu operasyon ile olması sağlanır. Belirgin bir şekilde penisin büyümesi söz konusu olacaktır. Penis bağlantısının bağımsız hale getirilmesi sonunda ameliyat tamamlanacaktır. Aynı gün içinde kişi penisindeki boyut değişiminin farkına varacaktır.

Uzman Operasyonu;

Elbette sorunsuz bir operasyon olması, başarılı bir sonuç alınması için uzman doktor ile penis büyütülmesinin gerçekleşmesini öneriyoruz. Sizin yapmanız gereken direkt olarak uzmanlardan destek almak. Bizim önermiş olduğumuz doktorun bu dalda çok sayıda ameliyatı olduğundan, direkt olarak deneyim konusunda tedirgin olmayacağınız bir doktor ile operasyonu gerçekleştirmeniz gerektiği önerilir. Bunu bilerek, gönül rahatlığı ile penis büyütme ameliyatının gerçekleşmesi sağlanacaktır.