İnternet bu noktada en çok kullanılan araçlardan biridir. Bugün gelişen mobil teknolojilerle birlikte artık her türlü ihtiyacımız için interneti kullanıyoruz.

 

Bunun bilincinde olan firmalar da internet servislerini oldukça geliştirmiş vaziyetteler. Bugün firmaların dükkandan yaptıkları satışın yanı sıra internet üzerinden de ayrıca satış yaptıkları ayrı bir sistem kurdukları bilinen bir şey.

 

Ancak yine de büyük firmaların geleneksel iletişim yöntemlerini kullandıkları da görülmektedir. Bunların en önemlisi ise firmalar tarafından kullanılan en eski yöntemlerden biri broşür bastırmak.

 

Bastırılan bu broşürlerin mağazalarda kullanıcıların kolayca görebilecekleri bir yerde bulundurularak kampanyalardan haberdar edilmesi uzun yıllardır firmaların kullandıkları bir stratejidir.

 

Sizi, bu yöntemi modern teknoloji ile birleştiren yeni bir internet sitesi ile tanıştırmak istiyoruz.

 

Sitenin farklı dillerde pek çok versiyonu var. Türkiye’de yayın yapan versiyonu ise Türkçe Broşürler sitesi.

 

Farklı kategorilerde broşür yayını

 

Türkçe Broşürler sitesi ve dünyanın diğer farklı 30’dan fazla ülkesinde yayın yapan versiyonlarında bu ülkelerin en büyük zincir marketleri ve takip edilen markalarının indirimli kampanya ve broşürlerine yer verilmekte ve kullanıcıların bunları kolay bir şekilde bulmaları sağlanmaktadır.

 

Sitenin en büyük artısı ise kullanıcıya kolay bir kullanım sağlamasıdır.

 

Site bunu veri tabanında yer alan broşürleri kategorilere ayırarak sağlamaktadır.

 

Örneğin; siteye ilk giriş yaptığınızda karşınıza çıkan ana sayfada sitede yer alan ve kullanıcılar tarafından en çok tıklanan ve tercih edilen broşürlere yer verilmektedir.

 

Bu sayede, kullanıcıların en son yönelimlerini görebilecek ve en güncel kampanyalardan kolay bir şekilde haberdar olabileceksiniz.

 

Türkçe Broşürler sitesinde ve diğer ülkelerde yayın yapan versiyonlarında bununla birlikte 4 farklı kategori daha bulunmakta ve broşürler bu kategorilerde ayrı ayrı kolay bir şekilde bulunabilmesi amacıyla yayınlanmaktadır.

 

Türkçe Broşürler sitesini kullanarak en sık alışveriş yaptığınız firmaların kampanyalarını oldukça kolay bir şekilde takip edebileceksiniz. Siz de ailenizin bütçesine katkıda bulunmak istiyorsanız hemen sitemizi ziyaret edin ve en avantajlı kampanyalardan ilk siz haberdar olun.