"Filistin için Fetih Suresi Okur musun?" etkinliğiyle çeşitli yerlerde tanıtım yapan Nur Sokağı gençleri Kadir Gecesi'nde duasını yapacakları Fetih Sureleri için önemli mesajlar verdi. Etkinlik şu şekilde sunuldu;

"Kadir Gecesi duasını yapmak üzere planladığımız Filistin ve diğer zulme maruz kalan Müslümanlar için, Fetih Suresi okuyoruz.

Ahirette "Rabbim biz zulümler karşısında susmadık, Fetih Suresinin mübarek ayetlerinin hürmetine dualarla Kadir Gecesi huzuruna geldik. Bu dualarla mazlum kardeşlerimizin yanındaydık. Bizim bu gayretimize FETİH SURESİ okuyarak bu kardeşimizde katıldı." diye bileceğimiz bir kardeşimiz olur musunuz?"

SENİNDE FİLİSTİN İÇİN YAPABİLECEĞİN ŞEYLER VAR!

Bir Filistinli küçük çocucuğu temsil eden fotoğrafın üzerine "seninde Filistin için yapabileceğin şeyler var" ifadeli bir mesaj yazıldı. Filistine yardım etmek isteyenlerin Filistin için Fetih Suresi okuyabileceklerini kaydeden gençlerin tanıtım resmide dikkat çekiyor. Fotoğraftaki düşünceli Filistinli çocuk, gözleriyle görmüş olduğu İsrail'in saçtığı dehşetli vahşeti düşünüyor.

Fetih Suresi okuyup Facebook üzerindede aktif olan gençlere destek olmak ve başta Filistin olmak üzere tüm zulüm gören Müslümanlara destek olmak için Nur Sokağı Facebook sayfasını ziyaret edebilir veya diğer iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

NUR SOKAĞI YENİ EĞİTİM DÖNEMİNDE SOHBETLERE BAŞLIYOR

Gençlerin organize edip sunacağı Nur Sokağı'nda, Tokat'ta sohbetler başlayacak. Şuan daha çok internet üzerinde yoğunlaşacaklarını ve hazırlıklarını tamamlayacaklarını ilk kez Beyaz Gündem'e ifade eden Nur Sokağı gençleri, yeni eğitim döneminde sohbetlere başlayacağını kaydetti. Tokat'ta üniversite ve lise düzeyindeki kişileri hedef kitlesi olarak belirten Nur Sokağı gençleri, iman hakikatleri sohbeti yapacak. Bilimsel ve felsefi konuların iman ve İslamiyet ekseninde tartışılacağı bir platformda oluşturulmuş olacak.

Kaynak: Beyaz Gündem