Gülben Ergen geçen sezon Show TV’nin yönetiminde görev alan sevgilisi Erhan Çelik’in desteğiyle kanalla anlaşma yapmış, çok düşük reytinglere rağmen ekranda kalmıştı.

"BU SEZON EKRANDA OLMAYACAĞIM"


Geçen sezon Show TV’de program sunan Gülben Ergen, hiçbir kanalla anlaşmaya varamadı. Kanallara teklif götüren Ergen, umduğu karşılığı alamadı ve “Bu sezon ekranda olmayacağım. Daha fazla müzik, stüdyo, sağlam bir albüm için vakit ayıracağım. Farklı bilgiler okuyup ekranda nelerin yapılmadığını gözlemleyeceğim. Show TV’de gururla arkasında duracağım bir program yaptım” açıklamasını yaptı.

DÜŞÜK REYTİNGLERE RAĞMEN EKRANDA KALMIŞTI


Ergen geçen sezon Show TV’nin yönetiminde görev alan sevgilisi Erhan Çelik’in desteğiyle kanalla anlaşma yapmış, çok düşük reytinglere rağmen ekranda kalmıştı. Çelik’in geçen haftalarda yönetimden ayrılmasının ardından Ergen, Show TV’de kalmak için kulis yapsa da sonuç alamadı.

REYTİNG SAVAŞINDAN DA GERİ ÇEKİLDİ


Hülya Avşar TV8'de, Seda Sayan Show TV'de kadın programları yapacak. Yeni yayın dönemi üç yıldızın kapışmasına sahne olacaktı ama Gülben Ergen, reyting savaşından geri çekildi. Ergen, kararını değiştirmeseydi aynı saatte ekrana çıkacak olan üç yıldız kıyasıya reyting savaşı yapacaktı.