FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde yakalanan ve bir yıl önce talebemdi dediği FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri imamı' Adil Öksüz'ü tanımadığını söyledi. Finlandiya devlet televizyonuna verdiği söyleşide Öksüz ile çekilen fotoğraf ve videolara rağmen tanımadığını iddia etti.

ABD’deki terör yuvasında yabancı kanallara söyleşi veren FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, yeni bir yalana imza attı. Gülen ve bir yıl önce talebemdi dediği FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri imamı' Adil Öksüz'ü tanımadığını söyledi. Finlandiya devlet televizyonuna 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili söyleşi veren Gülen, Öksüz’ü birlikte çekilen fotoğraf ve videolara rağmen tanımadığını iddia etti.

Adil Öksüz'ün teröristbaşı Gülen'in yanında çekilmiş görüntülerine ulaşılmıştı. Ne zaman çekildiği bilinmeyen görüntülerde teröristbaşı Gülen'in yanında Adil Öksüz ve ailesi olduğu tahmin edilen kişiler vardı.

Talebesi olduğunu itiraf etmişti

2017 yılında France 24 Kanalına konuşan FETÖ lideri Gülen ilk kez bir röportajda darbenin kilit ismi Adil Öksüz'le ilgili bir soruyla karşılaşmıştı. Gülen, Adil Öksüz'ün talebesini olduğunu "Adil Öksüz belli bir dönemde talebe olduğu zamanlarda bizim ders halkamıza katılmıştır” cümleleri ile itiraf etmişti.

Nikahını bile kıymış

Öksüz’ün FETÖ elebaşılığından gıyabi tutuklu Fetullah Gülen ile çekilmiş fotoğrafları ele geçirildi. Fotoğrafın Adil ÖKsüz'ün düğününde çelikdiği ve Fetullah Gülen'in nikahı kıydığı eski Türkiye imamı M.Ali Şengül'ün de nikah şahidi olduğu ortaya çıkmıştı.

Adil Öksüz terörist başı Gülen'in yanında görüntülendi

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde yakalandıktan sonra salıverilen FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri imamı' Adil Öksüz'ün teröristbaşı Gülen'in yanında çekilmiş görüntülerine ulaşıldı. Ne zaman çekildiği bilinmeyen görüntülerde teröristbaşı Gülen'in yanında Adil Öksüz ve ailesi olduğu tahmin edilen kişiler var.

Kaynak: Yeni Şafak